Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νεκροταφείο παιδιών η Γάζα! 3.542 νεκρά παιδιά από τους βομβαρδισμούς του Ισραήλ 

Νεκροταφείο παιδιών η Γάζα! 3.542 νεκρά παιδιά από τους βομβαρδισμούς του Ισραήλ 

Χωρίς όρια η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ της Δύσης. Σχέδιο του Ισραήλ για εκτοπισμό των Παλαιστινίων της Γάζας … στην Αίγυπτο!

Με την Hamas και τις δυνάμεις του Ισραήλ να συγκρούονται σώμα με σώμα τόσο στη νότια όσο και στη βόρεια Γάζα και με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Benjamin Netanyahu να απορρίπτει κάθε πρόταση εκεχειρίας, υποστηρίζοντας πως τώρα είναι η ώρα του πολέμου, οι Παλαιστίνιοι χαρακτηρίζουν τη Λωρίδα της Γάζας «κόλαση πάνω στη Γη» , ζητώντας την παρέμβαση της διεθνούς κοινότητας.

Εκτιμάται ότι πάνω από 800.000 Παλαιστίνιοι έχουν εγκαταλείψει τις εστίες τους μετά τα διαδοχικά τελεσίγραφα του ισραηλινού στρατού, τη στιγμή που μαχητές της Hamas και των ταξιαρχιών al-Qassam συγκρούονται με τους Ισραηλινούς που έχουν εισβάλλει – έως και 5 χιλιόμετρα – στη Γάζα, με τις δύο πλευρές να κάνουν λόγο για μάχες σώμα με σώμα και για ανταλλαγή πυρών που κατά τους Παλαιστίνιους, είχαν ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας Ισραηλινός στρατιώτης και να καταστραφούν τεθωρακισμένα οχήματα.

Πέρα όμως από τις μάχες στη Γάζα, η ανησυχία της παγκόσμιας κοινότητας είναι να διαχυθούν οι στρατιωτικές συγκρούσεις και στην υπόλοιπη Μέση Ανατολή, με τον ΟΗΕ να υποστηρίζει πως η διάχυση του πολέμου στη Συρία δεν είναι απλά ένας κίνδυνος, αλλά έχει ήδη συμβεί.

Παγκόσμιοι οργανισμοί, όπως η Unicef υποστηρίζουν πως η Γάζα έχει γίνει νεκροταφείο παιδιών, προειδοποιώντας πως οι θάνατοι τους θα αυξηθούν περαιτέρω το επόμενο διάστημα.

Εκτιμάται ότι από τους 8.525 νεκρούς στη Γάζα, τα 3.542 είναι παιδιά και οι 2.187 γυναίκες.

Associated Press: «Το Ισραήλ παραδέχτηκε… ότι ένα από τα υπουργεία του έχει συντάξει… πρόταση για τη μεταφορά των 2,3 εκατομμυρίων κατοίκων της Λωρίδας της Γάζας στην Αίγυπτο στη χερσόνησο του Σινά», αναφέρει το πρακτορείο. Όπως αναφέρεται, το έγγραφο αυτό συντάχθηκε στις 13 Οκτωβρίου. 

Exit mobile version