Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΕΡΙ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ “ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ”

Far-right Golden Dawn party leader Nikos Mihaloliakos (C) is escorted by anti-terrorism police officers as he leaves the Greek police headquarters in Athens September 28, 2013. Greek police arrested Mihaloliakos and more than a dozen senior members and lawmakers from the far-right Golden Dawn party on Saturday after the killing of an anti-fascist rapper by a party supporter triggered outrage and protests across the country. REUTERS/John Kolesidis (GREECE - Tags: POLITICS CRIME LAW TPX IMAGES OF THE DAY)

ΠΕΡΙ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ “ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ”

“Η απαγόρευση των άκρων θα δημιουργήσει νέα μεγαλύτερα άκρα … Τα πολιτικά προβλήματα δυστυχώς δεν λύνονται με νόμους και αυτό το έχουν καταλάβει και το έχουν μετανιώσει (όπως ξέρω) ακόμα και οι δικαστές που υιοθέτησαν τη θεωρία της εγκληματικής οργάνωσης για να διωχθεί ποινικώς όλη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής”

Είμαι στην φυλακή σχεδόν πέντε χρόνια ως διευθυντής “εγκληματικής οργανώσεως”, ένοχος για μία κατηγορία – εφεύρεση, η οποία δεν στηρίζεται πουθενά νομικά. Χαρακτηριστικό είναι ότι όντας αρχηγός αυτής της υποτίθεται “εγκληματικής οργανώσεως”, δεν κατηγορούμαι ούτε για σύσταση αυτής, την οποία φαίνεται να σύστησαν κάποιοι από το υπερπέραν, ούτε για ηθική αυτουργία στο οποιοδήποτε από τα αδικήματα… Αυτό το γνωρίζουν πολλοί σε αυτόν τον τόπο και το είπανε σε πρώτο χρόνο, αλλά τώρα σιωπούν… Σχετικά με το θέμα και την Σταλινική τακτική των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ – ΠΑΣΟΚ έγραψε άρθρο ο έγκυρος δημοσιογράφος κ. Κοττάκης, στο οποίο αναφέρει ότι μετάνοιωσαν για την καταδίκη μας αυτοί που δημιούργησαν αυτό το νομικό τερατούργημα. Από το άρθρο αυτό και το παρακάτω απόσπασμα: 

“Τραγικοί μύωπες …” , Μανώλης Κοττάκης:

“ … Ποτέ Νέα Δημοκρατία”

“ … Η απαγόρευση των άκρων θα δημιουργήσει νέα μεγαλύτερα άκρα. Πολύ δε περισσότερο αν οι βουλευτές αυτοί εκπέσουν του αξιώματός τους (εκκρεμούν προσφυγές στο Εκλογοδικείο) και γίνει ανακατανομή των εδρών στα υπάρχοντα κόμματα. Τα οποία δεν είναι βέβαιο ότι στο σύνολό τους θα δεχτούν να αρπάξουν τις έδρες από τον ελληνικό λαό. Τα πολιτικά προβλήματα δυστυχώς δεν λύνονται με νόμους και αυτό το έχουν καταλάβει και το έχουν μετανιώσει (όπως ξέρω) ακόμα και οι δικαστές που υιοθέτησαν τη θεωρία της εγκληματικής οργάνωσης για να διωχθεί ποινικώς όλη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής.”

Exit mobile version