Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όλη σχεδόν η Ν.Δ. στην εκδήλωση για τον Σημίτη των Ιμίων και του ευρώ

Όλη σχεδόν η Ν.Δ. στην εκδήλωση για τον Σημίτη των Ιμίων και του ευρώ

Όπως επίσημα ανακοινώθηκε εκδήλωση υπέρ του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη και μάλιστα στο ίδρυμα το οποίο ονομάζεται κατά τραγική ειρωνεία του Μείζονος Ελληνισμού, θα γίνει την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023!

Σε αυτήν πρόκειται να παραστούν τόσο ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Ν.Δ. Μητσοτάκης, που έχει μαζέψει στο κόμμα του και τους έχει κάνει και υπουργούς ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος Σημίτη, καθώς και άλλα επιφανή στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Αυτή είναι η “δεξιά” που ψηφίζετε “εθνικόφρονες” της πεντάρας ή μάλλον του σεντς για να μιλάμε με την γλώσσα του ευρώ. 

Η Ν.Δ. θα τιμήσει τον πολιτικό εκείνο, που επέτρεψε την υποστολή της Ελληνικής Σημαίας από εθνικά κυρίαρχο έδαφος και είπε το “ευχαριστούμε τους Αμερικάνους” για την μεγάλη εθνική ντροπή των Ιμίων, που άνοιξε τον δρόμο για να διεκδικεί ο Ερντογάν το μισό Αιγαίο. Τον Σημίτη, που είχε την πρωθυπουργία της χώρας όταν γινόντουσαν τα περίφημα μεγάλα έργα για τους ολυμπιακούς του 2004, που σήμερα καταρρέουν και έγινε η μεγαλύτερη σπατάλη δημοσίου χρήματος, η οποία τελικά οδήγησε και στην χρεοκοπία. 

Τον Σημίτη, που όταν βυθίστηκε το Σαμίνα Εξπρές είπε με κυνισμό “αυτή είναι η Ελλάδα”… Τον Σημίτη, που έβαλε την χώρα μας με πλαστά στοιχεία στην ζώνη του ευρώ και κατέστρεψε την εθνική οικονομία και φυσικά στα μνημόνια!

Exit mobile version