Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το Ψευτορωμαίικο και η Made in USA εξωτερική πολιτική

Το Ψευτορωμαίικο και η Made in USA εξωτερική πολιτική

Δεν είναι όμως μόνο η πολιτική ζωή η εσωτερική της Πατρίδος μας που πάσχει, είναι και η τραγική και ολέθρια εξωτερική πολιτική, με την οποία συμφωνούν όλα τα κόμματα του πολιτικού κατεστημένου πλην των απολιθωμένων στην εποχή Στάλιν του ΚΚΕ, οι οποίοι ζουν στον κόσμο τους, πολιτική κατ’ ουσίαν αντεθνική όπως δείχνουν τα πρόσφατα γεγονότα με τον πόλεμο στην Παλαιστίνη. 

Έγραψαν τόσο ελληνικές εφημερίδες, όσο και ιστολόγια ότι πηγαινοέρχονται συνεχώς αμερικανικά αεροσκάφη από την Ελλάδα προς το Ισραήλ και μεταξύ άλλων χρησιμοποιούν και την 112 πτέρυγα μάχης, δηλαδή το αεροδρόμιο της Ελευσίνας, προς διευκόλυνση των αμερικανικών σχεδίων! Όμως, η 112 πτέρυγα μάχης δεν περιλαμβάνεται στην διμερή αμυντική συνεργασία Ελλάδος – ΗΠΑ και επομένως θα έπρεπε η παραχώρησή της να γίνει με νόμο και κύρωση από την βουλή. 

Το άρθρο 27 παράγραφος 2 του Συντάγματος καθαρά ορίζει ότι χωρίς νόμο από την βουλή δεν είναι δεκτή στην ελληνική επικράτεια ξένη στρατιωτική δύναμη. Η κυβέρνηση όμως, αφού πρώτα παραβίασε το Σύνταγμα, αποφάσισε να μη φέρει καν το θέμα στην βουλή. 

Είδατε μήπως να διαμαρτυρηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ ή το ΠΑΣΟΚ; Όχι βέβαια, γιατί συμφωνούν απόλυτα. Είδατε μήπως τα τρία κατ’ ευφημισμόν “ακροδεξιά” κόμματα να λένε λέξη; Όχι βέβαια… Να ένας λόγος για τον οποίον δεν έπρεπε να ευρίσκεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην βουλή την οποία πολεμούν ακόμη καίτοι μας έχουν θέσει σχεδόν εκτός νόμου και εντός φυλακής. 

Exit mobile version