Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προ των πυλών του Λευκού Οίκου ο Τραμπ

Προ των πυλών του Λευκού Οίκου ο Τραμπ

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ηγείται του προέδρου Τζο Μπάιντεν σε έως και πέντε βασικές πολιτείες, όπως αποκάλυψε νέα δημοσκόπηση των New York Times και του Siena College.

Ο Τραμπ έχει 52% υποστήριξη έναντι 41% του Μπάιντεν στην Νεβάδα. Στην Goergia, ο Τραμπ απολαμβάνει την υποστήριξη του 49% έναντι του 43% του Μπάιντεν. Ο Τραμπ προηγείται στην Αριζόνα με 49% έναντι 44% του Μπάιντεν. Στο Μίσιγκαν, ο Τραμπ έχει 48% υποστήριξη ενώ ο Μπάιντεν έχει 43% – ο πρώην πρόεδρος έχει προβάδισμα πέντε μονάδων. Ο Τραμπ βρίσκεται στο 48% έναντι του 44% του Μπάιντεν στην Πενσυλβάνια. Μόνο στο Ουισκόνσιν, ο Μπάιντεν παίρνει το 47% έναντι του 45% του Τραμπ.!

Όπως είπε σε πρόσφατη ομιλία του: «Ο Μπάιντεν έκανε τις ΗΠΑ χωματερή του πλανήτη»! «Η 1η μας δουλειά θα είναι να σταματήσουμε την εισβολή στα νότια σύνορά μας. Πριν 3 χρόνια, είχαμε τα πιο ασφαλή σύνορα στην αμερικανική ιστορία.

Υπό τον Μπάιντεν, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν γίνει η χωματερή του πλανήτη με μέλη συμμοριών και κρατούμενους να ”ξεφορτώνονται” στην χώρα μας

Επίσης, χιλιάδες τρομοκράτες συρρέουν στη χώρα μας”

Exit mobile version