Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άρση της ασυλίας όλων των βουλευτών των “Σπαρτιατών” πλην Στίγκα…

 

Την άρση ασυλίας των βουλευτών των Σπαρτιατών, προκειμένου οι «11» να καταθέσουν στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου και να δώσουν εξηγήσεις για τις καταγγελίες του Βασίλη Στίγκα ψήφισε η Βουλή.

Οι δηλώσεις Στίγκα περί «εξωκοινοβουλευτικών κέντρων που λειτουργούν με όρους “Greek mafia”» και καθοδηγούν τους βουλευτές του, ήταν η αφορμή να ξεκινήσει η έρευνα από τη δικαιοσύνη και περιλαμβάνονταν στο πρακτικό που εστάλη στη Βουλή μαζί με το αίτημα για άρση ασυλίας.

Αντί να κάνει τον “ψόφιο κοριό” ή αλλιώς “τουμπεκί ψιλοκομμένο” κατά την μάγκικη διάλεκτο, ο Στίγκας που αυτός κατήγγειλε και οδήγησε στην δικαιοσύνη τους βουλευτές των “Σπαρτιατών”, είχε το θράσος να πάρει τον λόγο και να μιλήσει στην Βουλή! Και πως να μην έχει θράσος ένας άνθρωπος, ο οποίος την μία ημέρα πουλούσε κολοκυθοκεφτέδες κατεψυγμένους και μαλλι της γριάς στα πανηγύρια και την άλλη βρέθηκε βουλευτής και πρόεδρος κόμματος με την βοήθεια του μίστερ κηροζίνη! Μεταξύ άλλων είπε, λοιπόν, στην βουλή υπερασπιζόμενος τους βουλευτές, τους οποίους ο ίδιος έστειλε στην Εισαγγελέα: 

«Θέμα καθοδήγησης σε εμένα προσωπικά δεν υπήρξε ποτέ. Τουλάχιστον εγώ δεν μοιάζω με κανένα αρχηγό κόμματος που πέρασε από τη Βουλή. Ως άνδρας και ως πολιτικός ξέρω πολύ καλά να τιμώ τα πανταλόνια που φορώ. Ποτέ δεν εξαπατήσαμε τον ελληνικό λαό κατ′ εξακολούθηση πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες».

Παρακολουθήσαμε τον Στίγκα, ο οποίος έχει περισσή έπαρση, σε τηλεοπτική εκπομπή να δηλώνει ότι ήταν πολύ γνωστός στον εθνικιστικό χώρο! Δεν τον ήξερε κανείς… Και πως να τον μάθει; Από την Νέα Δημοκρατία, από το κόμμα του Σαμαρά που ήτανε; Ή από το κόμμα του Λεβέντη, που θριάμβευσε στις προτελευταίες εκλογές παίρνοντας 35 ψήφους;!…

Exit mobile version