Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Elon Musk: Ο George Soros  «μισεί την ανθρωπότητα»

Elon Musk: Ο George Soros  «μισεί την ανθρωπότητα»

Ο Elon Musk δήλωσε ότι ο George Soros «μισεί την ανθρωπότητα», επειδή υποστηρίζει πολιτικές που «διαβρώνουν τον ιστό του πολιτισμού».

Από την Harriet Alexander/Dailymail.com

Ο 52χρονος Musk εμφανίστηκε στο podcast του Joe Rogan, σε χαλαρό κλίμα, πίνοντας ουίσκι και καπνίζοντας πούρο, κουβεντιάζοντας σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων σε διάστημα δύο ωρών. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της πλατφόρμας X ανέφερε ότι αγόρασε το Twitter πριν από ένα χρόνο επειδή ένιωθε ότι «έχει διαβρωτική επίδραση στον πολιτισμό» και βοηθούσε στην εξάπλωση του «woke ιού» με επικίνδυνο ρυθμό, ενώ καταδίκασε τους περιορισμούς της COVID, ισχυριζόμενος ότι πέθαναν άνθρωποι που φορούσαν αναπνευστήρες από τους ίδιους τους αναπνευστήρες και όχι από τον ιό.

Στην κουβέντα, ο Musk επανέλαβε τη μακροχρόνια κριτική του στον 93χρονο δισεκατομμυριούχο επενδυτή George Soros, ο οποίος για δεκαετίες υποστηρίζει τους αποκαλούμενους «προοδευτικούς σκοπούς». «Πιστεύω ότι είναι ο κορυφαίος συνεισφέρων στο Δημοκρατικό Κόμμα», είπε ο Musk. «Ο δεύτερος ήταν ο Sam Bankman-Fried. Και ο Soros είχε μια πολύ δύσκολη ανατροφή. Κατά τη γνώμη μου, μισεί την ανθρωπότητα. Αυτή είναι η γνώμη μου».

Exit mobile version