Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Από την συνεδρίαση της βουλής για την άρση ασυλίας των βουλευτών των “Σπαρτιατών”

Από την συνεδρίαση της βουλής για την άρση ασυλίας των βουλευτών των “Σπαρτιατών”

Σας παραθέτουμε δύο χαρακτηριστικά αποσπάσματα από ομιλίες βουλευτών των “Σπαρτιατών”, θυμίζοντας ότι πρώτος μίλησε ο Στίγκας, που τους οδήγησε στον Εισαγγελέα, τον οποίον και χειροκρότησαν.

Από τις ομιλίες αυτές ο μεν Κατσιβαρδάς εξισώνει τους δικαστές με την… Θεία Κοινωνία(!) σε ένα ντελίριο λιβανοτού προς την δικαιοσύνη. Άλλο όμως δικαιοσύνη, που είναι ιδέα ιερή και άλλο δικαστές στημένοι από τους πολιτικούς για τα σχέδιά τους… Αυτό έπρεπε να το ξέρει ο Κατσιβαρδάς, ο οποίος είναι δικηγόρος του Κασιδιάρη, αλλά στα εξημιση χρόνια που κρατάει δίκη και Εφετείο δεν έχει εμφανιστεί ποτέ! Αλλά τι να περιμένει κανείς από κάποιον που ήταν διαμερισματικός σύμβουλος της Ν.Δ. και έγινε βουλευτής, έγινε δηλαδή κυριολεκτικά από κλητήρας δήμαρχος.

Ο άλλος ομιλών βουλευτής των “Σπαρτιατών”, ο οποίος σύχναζε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, για να πει ότι δεν έχει καμία σχέση με όσα του προσάπτουν, κομπάζει ότι είναι υπέρ του Ισραήλ και αυτός… 

Διαβάστε τα παρακάτω αποσπάσματα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:   

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΤΣΙΒΑΡΔΑΣ: Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, αξιότιμε κύριε Υπουργέ, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, κατ’ αρχάς, εγώ είμαι έμπλεος ευφροσύνων συναισθημάτων που παρενέβη η αξιότιμη Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και προτρέπω και ενθαρρύνω ουσιαστικά να ψηφίσετε την άρση της ασυλίας μου, όπως και εγώ συντάσσομαι αναφανδόν και αμελλητί, ούτως ώστε να λάμψει η αλήθεια και να διαχυθεί το άπλετο φως σε πάρα πολλές σκοτεινές πτυχές, οι οποίες μας αποδίδονται στο ποινικό σκέλος, το αδίκημα του άρθρου 162 του Ποινικού Κώδικα, σχετικά με την εξαπάτηση των εκλογέων, αλλά και ειδικότερα, έχω στοχοποιηθεί εγώ με, νόμω και ουσία, αβάσιμα στοιχεία … Και εν προκειμένω, το μυστήριο της δικαιοσύνης, κατ’ εμέ, οντολογικώς είναι ισοδύναμο με το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας της ζώσης ορθοδόξου παραδόσεως.

ΠΕΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ:Είμαστε θεσμικοί, είμαστε ευπρεπείς, είμαστε και κόσμιοι και τηρούμε τον Κανονισμό … Επίσης, κάποιοι άλλοι μας έλεγαν ναζιστικό μόρφωμα, ότι θα μπούμε μέσα εμείς του Χίτλερ και θα λέμε «Ζήτω το Γ΄ Ράιχ!» και εμείς, κύριε Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, βγάλαμε ανακοίνωση όπου καταδικάζαμε τους Κροάτες νεοναζί χούλιγκανς και βγάλαμε και ανακοίνωση όπου καταδικάζαμε τις επιθέσεις της «Χαμάς» κατά Ισραηλινών. Πώς γίνεται, λοιπόν, αυτό, ενώ ήμασταν οι μεγάλοι νεοναζιστές;”

Exit mobile version