Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Όταν το νερό γίνεται βενζίνη για την κόκκινη χούντα των ΜΜΕ

Απόλυτα κυρίαρχη η αριστερά σε τηλεοράσεις, ραδιοφωνικούς σταθμούς, εφημερίδες. Δεν είναι τυχαίο ότι η πλειοψηφία αυτών οι οποίοι συνελήφθησαν στα γεγονότα του Πολυτεχνείου έκαναν στην συνέχεια καριέρα δημοσιογράφου και ανάμεσα σε αυτούς κορυφαία ονόματα, τα οποία βεβαίως με το πέρασμα του χρόνου έκοψαν τα μούσια, έβγαλαν τα αμπέχονα, φόρεσαν κοστούμια πολυτελείας και εκινούντο την περίοδο Σημίτη προπαντός, μεταξύ Χρηματιστηρίου, όπου καταλήστευσαν στο “πορνείο του καπιταλισμού”, όπως αποκαλούν οι μπολσεβίκοι το χρηματιστήριο, τον ελληνικό λαό και της Μυκόνου, όπου απολάμβαναν χλιδάτες διακοπές. Μοιραία η κατάληξη, λοιπόν, αυτής της αριστεράς κατ’ αρχάς στον Τσίπρα και τώρα στον Κασσελάκη. Όσο για την ψευτοδεξιά Ν.Δ. τιμά χωρίς να ντρέπεται τον Σημίτη και οι οπαδοί της μπουκωμένοι από την μάσα της εξουσίας δεν λένε λέξη.

Όλη σχεδόν η Ν.Δ. στην εκδήλωση για τον Σημίτη των Ιμίων και του ευρώ

 

Έτσι λοιπόν, τίμησε τον Σημίτη ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Ν.Δ., που έχει μαζέψει στο κόμμα του και τους έχει κάνει και υπουργούς ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος Σημίτη, καθώς και άλλα επιφανή στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

 

Αυτή είναι η “δεξιά” που ψηφίζετε “εθνικόφρονες” της πεντάρας ή μάλλον του σεντς για να μιλάμε με την γλώσσα του ευρώ.

 

Η Ν.Δ. τίμησε τον πολιτικό εκείνο, που επέτρεψε την υποστολή της Ελληνικής Σημαίας από εθνικά κυρίαρχο έδαφος και είπε το “ευχαριστούμε τους Αμερικάνους” για την μεγάλη εθνική ντροπή των Ιμίων, που άνοιξε τον δρόμο για να διεκδικεί ο Ερντογάν το μισό Αιγαίο. Τον Σημίτη, που είχε την πρωθυπουργία της χώρας όταν γινόντουσαν τα περίφημα μεγάλα έργα για τους ολυμπιακούς του 2004, που σήμερα καταρρέουν και έγινε η μεγαλύτερη σπατάλη δημοσίου χρήματος, η οποία τελικά οδήγησε και στην χρεοκοπία. Τον Σημίτη, που έβαλε την χώρα μας με πλαστά στοιχεία στην ζώνη του ευρώ και κατέστρεψε την εθνική οικονομία και φυσικά στα μνημόνια!

 

Η βενζίνη ήταν τελικά … νερό!

 

Χαρακτηριστικό γεγονός της απόλυτης ισχύος της κόκκινης χούντας σε εξουσία και ΜΜΕ ήταν η απαγόρευση από το κράτος του μνημοσύνου των δύο παλληκαριών της Χρυσής Αυγής, που δολοφονήθηκαν στην Λεωφόρο Ηρακλείου. Μέσα στα πλαίσια των επεισοδίων και μία συμπλοκή στο Μοναστηράκι μίας μικρής ομάδος νεαρών εθνικιστών με μία ορδή πολύ περισσότερων “αντιεξουσιαστών”. Στην διάρκεια αυτής της συμπλοκής ένας από τους νεαρούς εθνικιστές έριξε νερό μέσα σε ένα βαγόνι από ένα μπιτόνι που βρήκε στο σταθμό. Σε χρόνο μηδέν τα ορφανά του Στάλιν, που κατευθύνουν τα ΜΜΕ, το έκαναν πρώτο θέμα στο δελτίο ειδήσεων και έλεγαν ότι “νεοναζί πήγαν να κάψουν ζωντανούς αθώους πολίτες στο μετρό.”.

Όλα αποδείχθηκαν ψέματα, αλλά τι να πεις όταν ακόμη και στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΠΕ, του επίσημου κρατικού πρακτορείου ειδήσεων, δημοσίευαν ότι σύμφωνα με την αστυνομία είχαν ρίξει βενζίνη για να κάψουν παιδιά και αθώους πολίτες!

Τελικά αποδείχθηκε ότι η … βενζίνη ήταν νερό και οι κατηγορούμενοι “νεοναζί” αφέθηκαν ελεύθεροι.

 

Η τραγική Made in USA εξωτερική

πολιτική του ψευτορωμαίικου

 

Δεν είναι όμως μόνο η πολιτική ζωή η εσωτερική της Πατρίδος μας που πάσχει, είναι και η τραγική και ολέθρια εξωτερική πολιτική, με την οποία συμφωνούν όλα τα κόμματα του πολιτικού κατεστημένου πλην των απολιθωμένων στην εποχή Στάλιν του ΚΚΕ, οι οποίοι ζουν στον κόσμο τους, πολιτική κατ’ ουσίαν αντεθνική όπως δείχνουν τα πρόσφατα γεγονότα με τον πόλεμο στην Παλαιστίνη.

 

Έγραψαν τόσο ελληνικές εφημερίδες, όσο και ιστολόγια ότι πηγαινοέρχονται συνεχώς αμερικανικά αεροσκάφη από την Ελλάδα προς το Ισραήλ και μεταξύ άλλων χρησιμοποιούν και την 112 πτέρυγα μάχης, δηλαδή το αεροδρόμιο της Ελευσίνας, προς διευκόλυνση των αμερικανικών σχεδίων! Όμως, η 112 πτέρυγα μάχης δεν περιλαμβάνεται στην διμερή αμυντική συνεργασία Ελλάδος – ΗΠΑ και επομένως θα έπρεπε η παραχώρησή της να γίνει με νόμο και κύρωση από την βουλή.

 

Το άρθρο 27 παράγραφος 2 του Συντάγματος καθαρά ορίζει ότι χωρίς νόμο από την βουλή δεν είναι δεκτή στην ελληνική επικράτεια ξένη στρατιωτική δύναμη. Η κυβέρνηση όμως, αφού πρώτα παραβίασε το Σύνταγμα, αποφάσισε να μη φέρει καν το θέμα στην βουλή.

Είδατε μήπως να διαμαρτυρηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ ή το ΠΑΣΟΚ; Όχι βέβαια, γιατί συμφωνούν απόλυτα. Είδατε μήπως τα τρία κατ’ ευφημισμόν “ακροδεξιά” κόμματα να λένε λέξη; Όχι βέβαια… Να ένας λόγος για τον οποίον δεν έπρεπε να ευρίσκεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην βουλή την οποία πολεμούν ακόμη καίτοι μας έχουν θέσει σχεδόν εκτός νόμου και εντός φυλακής.

 

ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

 

“Η Χρυσή Αυγή αποτέλεσε έμπνευση για το ακροδεξιό κοινό της Αμερικής … Είναι ένα σύμβολο που εμπνέει»

 

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ υπήρξε ένα φαινόμενο στην πολιτική ζωή του μεταπολέμου και μάλιστα στην αρχή του 21ου αιώνα. Ξεπέρασε τα σύνορα της Ελλάδος και για τον λόγο αυτό ασκήθηκαν πιέσεις για την παράνομη δίωξή της από ισχυρούς εξωτερικούς παράγοντες. Χαρακτηριστικά είναι τα παρακάτω που δημοσιεύθηκαν σε αντιφασιστική ιστοσελίδα:

 

“Η Ρόζα Βασιλάκη είναι ερευνήτρια. Είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος Ιστορίας της Ecole des Hautes Etudes en Sciences Sociales. Έχει διδάξει ιστορία και κοινωνιολογία σε πανεπιστημιακά ιδρύματα στην Ελλάδα, στο Ισραήλ και στη Μεγάλη Βρετανία.

“Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Press, η κ. Ρόζα Βασιλάκη, η οποία ειδικεύεται στα ζητήματα της ακροδεξιάς έφερε στη συζήτηση το παράδειγμα της διαδήλωσης της ακροδεξιάς στο Σάρλοτβιλ της Βιρτζίνια, το 2017.

«Κάποιοι από τους παρευρισκόμενους που ανήκουν στην άκρα δεξιά μίλησαν για το πώς εμπνεύστηκαν από τις πράξεις της Χρυσής Αυγής. Η Χρυσή Αυγή αποτέλεσε έμπνευση για το ακροδεξιό κοινό της Αμερικής. Αποτελεί για πολλές από αυτές τις ομάδες πρότυπο. Είναι ένα σύμβολο το οποίο εμπνέει» λέει.”

 

Ορόσημο λοιπόν και πηγή εμπνεύσεως σε επίπεδο παγκόσμιο ήταν και είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σαν μία δύναμη εθνικιστική, η οποία αυθεντικά εκπροσωπούσε μέσα στην Βουλή των Ελλήνων την Παράδοση ενάντια στην νεοτερικότητα και τον εθνομηδενισμό μαρξιστών και λιμπεραλιστών.

 

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Exit mobile version