Παρέμβαση του Γ. Γ. της Χρυσής Αυγής στην συζήτηση στην βουλή κατά της διαφθοράς στην δικαιοσύνη
Η δυναμική παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής στην χθεσινή συζήτηση(29 Μαρτίου 2016) στην βουλή για την διαφθορά στην Δικαιοσύνη αποσιωπήθηκε από το σύνολο του Τύπου για … ευνόητους λόγους.
Εξαιρέσεις στον κανόνα της φίμωσης αποτέλεσαν οι εφημερίδες “Δημοκρατία” και “Ελεύθερη Ώρα” που έγραψαν:
Δημοκρατία – Στο στόχαστρο του Νίκου Μιχαλολιάκου βρέθηκε η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου για τις παρεμβάσεις της στην Δικαιοσύνη όσον αφορά τη φυλάκιση του ιδίου και και των βουλευτών τη Χρυσής Αυγής.
Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, η ΝΔ δεν δικαιούται να ομιλεί για παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη και αναφέρθηκε συνοπτικά στο χρονικό της σκευωρίας εναντίον του κόμματός του, με ανακριτές να βρίσκονται σε συσκέψεις στο υπουργείο Δικαιοσύνης και τον Σαμαρά να δηλώνει:
“Αν ήθελα, θα μπορούσα να πάρω τηλέφωνο να πω, κρατήστε τους. Αλλά αυτό δεν το έκανα, τουλάχιστον στην αρχή”.
Σημείωση Χρυσής Αυγής: Η δήλωση αυτή του Σαμαρά
“Αν ήθελα, θα μπορούσα να πάρω τηλέφωνο να πω, κρατήστε τους. Αλλά αυτό δεν το έκανα, τουλάχιστον στην αρχή”… ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ” ΗΤΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ!
Ελεύθερη Ώρα – Λίγο πριν τις 21.30 πήρε χθες βράδυ τον λόγο στην Βουλή ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και τότε ήταν που ξαφνικά άδειασε η αίθουσα της Ολομέλειας, αφού πολλοί βουλευτές αποχώρησαν, γιατί προφανώς δεν ήθελαν να τον ακούσουν. Έφυγε ακόμη και ο πρωθυπουργός! Αυτή άραγε είναι η δημοκρατία που ευαγγελίζεται το… δημοκρατικό τόξο; Ο κ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής για την δράση ως “εγκληματική οργάνωση”. “Κάθισα 18 μήνες στη φυλακή. Θα έπρεπε να ντρέπονται να συζητάνε για την Δικαιοσύνη” είπε χαρακτηριστικά και αναφέρθηκε στο ηχητικό ντοκουμέντο όπου ο τότε πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς φέρεται να απαιτούσε την φυλάκιση τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής από ανώτατο δικαστικό. Όπως και έγινε! Τα πράγματα είναι σάπια στο βασίλειο της Δανιμαρκίας. Η διαπλοκή ζει και βασιλεύει, ευχόμαστε να διαλυθεί”.