Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Την Γενοκτονία στην Γάζα την λένε … “δικαίωμα στην αυτοάμυνα”!

Την Γενοκτονία στην Γάζα την λένε … “δικαίωμα στην αυτοάμυνα”!

Ο χειρουργός Ahmed Mokhallalati δήλωσε στο BBC ότι το νοσοκομείο είναι χωρίς ρεύμα, οξυγόνο και νερό και υποστήριξε πως τόσο το προσωπικό όσο και οι ασθενείς του νοσοκομείου φοβούνται καθώς ισραηλινοί στρατιώτες κινούνται μέσα στο κτίριο.

Την απελπιστική κατάσταση που επικρατεί μέσα στο νοσοκομείο Αλ- Σίφα στην Γάζα περιγράφει ο Δρ Ahmed Mokhallalati ο οποίος μιλώντας στο BBC δεν μπορεί να συγκρατήσει την απογοήτευση, το θυμό και την ανησυχία του για τους ασθενείς.

«Περιμένουν να πεθάνουμε όλοι εδώ και μετά να πουν “ήμασταν καλοί άνθρωποι”»;» αναρωτιέται.

Υποστήριξε πως τόσο το προσωπικό όσο και οι ασθενείς του νοσοκομείου φοβούνται καθώς ισραηλινοί στρατιώτες κινούνται μέσα στο κτίριο και υπογράμμισε ότι άνθρωποι που προσπάθησαν να φύγουν από το νοσοκομείο τις τελευταίες ημέρες δέχθηκαν πυρά από ισραηλινές δυνάμεις, με αποτέλεσμα κάποιοι να σκοτωθούν.

Στα όσα υποστηρίζουν οι ισραηλινές δυνάμεις πως το κέντρο διοίκησης της Χαμάς βρίσκεται κάτω από το νοσοκομείο είπε ότι δεν έχει δει ποτέ ούτε ένα όπλο της Χαμάς ούτε κάποιο μέλος της στο νοσοκομείο, αν και είπε ότι υπάρχουν σήραγγες κάτω από κάθε κτίριο στη Γάζα, συμπεριλαμβανομένου του Αλ- Σίφα.

Exit mobile version