Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ Ο ΚΑΣΣΕΛΛΑΚΗΣ. ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ Η Ν.Δ.

ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ Ο ΚΑΣΣΕΛΛΑΚΗΣ. ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ Η Ν.Δ.

Σε ανακοίνωσή της η Ν.Δ. χλεύασε και δικαίως τον Κασσελάκη για το πως θα πάει στο Πολυτεχνείο. Βέβαια, από την άλλη πλευρά η Ν.Δ. με τους δήθεν εθνικιστές και κομμουνιστοφάγους όπως λένε στα χωριά τους που πολιτεύονται οι “Μαυρογιαλούροι” της, τι δουλειά έχουν στο Πολυτεχνείο; 

«Ως προς τον κύριο Κασσελάκη, καλά κάνει και θα πάει στην πορεία του Πολυτεχνείου, δεν ξέρω εάν θα πάει με το μπλοκ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ή θα φτιάξει ένα δικό του μπλοκ της Goldman Sachs σε πορεία στην Αμερικάνικη Πρεσβεία, για να έχουμε πλέον και μία νέα συνήθεια» 

Στην δήλωση Μαρινάκη απήντησε ο Κασσελάκης, ο ελληνοαμερικάνος, που μάλλον πρέπει να είναι και αμερικανός πολίτης, που θα κάνει θητεία μόνον 20 ημερών και δεν εξήγησε με ποιο ηθικό ανάστημα θα κάνει πορεία προς την πρεσβεία της χώρας που τον ανέδειξε και τον πλούτισε και γιατί όχι μπορεί να θέλει και να τον κάνει και πρωθυπουργό της Ελλάδος… Από την απάντηση του, στην οποία υπερηφανεύεται για τα έργα και τις ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ, από τον οποίον έχει τα μισά στελέχη ήδη διαγράψει και τα παρακάτω: 

«Διά στόματος κυβερνητικού εκπρόσωπου θεωρεί ότι όποιος έχει εργαστεί στη Goldman Sachs είναι εν δυνάμει υποστηρικτής της δικτατορίας στην Ελλάδα. Και αυτοπροσώπως, αποκαλώντας ‘μόρφωμα’ τον ΣΥΡΙΖΑ, την κυβέρνηση της ρύθμισης του χρέους και της εξόδου από τα μνημόνια» … 

“Μόρφωμα το κόμμα που ρύθμισε το χρέος, έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια και υπέγραψε την ιστορική Συμφωνία των Πρεσπών …

Μόρφωμα το κόμμα που νομοθέτησε την απόκτηση ιθαγένειας για τα παιδιά των μεταναστών που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα, που θεσμοθέτησε το σύμφωνο συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια και τη νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου.”

Για όλα αυτά, λοιπόν είναι υπερήφανος ο Κασσελάκης και μεταξύ αυτών και για τα ομόφυλα ζευγάρια και τις Πρέσπες και φυσικά η Ν.Δ. δεν απάντησε, δεν είπε λέξη γιατί πολύ απλά συμφωνεί. 

Exit mobile version