Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Ένας έντιμος αριστερός για την Χρυσή Αυγή λίγες μέρες πριν την προφυλάκισή μας 

Ένας έντιμος αριστερός για την Χρυσή Αυγή λίγες μέρες πριν την προφυλάκισή μας 

Ο κ. Τάκης Φωτόπουλος δεν ήταν ποτέ του φασίστας, ούτε εθνικιστής, το αντίθετο μάχιμος αριστερός με πλούσιο συγγραφικό έργο, ο οποίος όμως είχε το θάρρος λίγες ημέρες πριν την προφυλάκισή μου, που φαινόταν καθαρά ότι επίκειται μετά την δολοφονία Φύσσα, να γράψει αλήθειες για την Χρυσή Αυγή. Όπως ότι είναι ένα κίνημα αντισυστημικό και ότι έχει από 15% έως 20% του λαού μαζί του. Σας παραθέτω απόσπασμα από το κείμενο αυτό του κ. Φωτόπουλου στην “Ελευθεροτύπια”, για το οποίο δέχθηκε σφοδρή επίθεση από δεξιούς και αριστερούς:

Τ. Φωτόπουλος στην Ελευθεροτυπία:

 

«Το γεγονός όμως ότι η Χ.Α. είχε κάποιους προστάτες στο ‘σύστημα’ κάθε άλλο παρά την κάνει, από μόνο του, ‘συστημική’ οργάνωση, […]. Είναι άλλωστε γνωστό ότι εδώ και καιρό έχει ξεσηκωθεί κατά της Χ.Α. όχι μόνο το ντόπιο κατεστημένο, συμπεριλαμβανομένης της εκφυλισμένης ‘Αριστεράς’ που υποστηρίζει τους μετανάστες. […] Το ίδιο συμβαίνει με τα όργανα της Υπερεθνικής και της Σιωνιστικής Ελίτ […] που ομόφωνα απαιτούν την απαγόρευση της Οργάνωσης –ανεξάρτητα βέβαια από το τι λέει το 15%-20% του ελληνικού λαού, και ανεξάρτητα από το γεγονός ότι το Σύνταγμά μας (που προφανώς το γράφουν στα παλιότερα των παπουτσιών τους) δεν επιτρέπει παρόμοιο μέτρο.[…]

 

Και δεν είναι συστημική οργάνωση όχι μόνο εξαιτίας της άγριας δίωξης που υφίσταται από τις ντόπιες και διεθνείς ελίτ, αλλά και με βάση τους προγραμματικούς στόχους της […]: αντίθεση  τόσο στο κεφάλαιο όσο και στην αυτόνομα οργανωμένη εργασία, οικονομική αυτάρκεια, εθνικοποίηση ενεργειακών πηγών, ‘Ευρώπη των εθνών’ αντί για την σημερινή ‘Ευρώπη του κεφαλαίου’ κ.λπ.. […] Με άλλα λόγια, η φυσική βία δεν είναι το κύριο χαρακτηριστικό ενός ‘φασιστικού’ κόμματος, όπως συνήθως υποστηρίζεται. Άλλωστε, παρόμοια βία χρησιμοποιεί και η Κοινοβουλευτική Χούντα για να επιβάλλει με τα ΜΑΤ τις επιστρατεύσεις κ.λπ. μέτρα που ποτέ δεν ενέκρινε ο Λαός…» (Τ. Φωτόπουλος, «Ο Περισπασμός της Χρυσής Αυγής»Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, 22 Σεπτεμβρίου 2013)”

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Exit mobile version