Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γ. Χαράρι: «Η σύγκρουση στην Παλαιστίνη θα εξαπλωθεί παντού – Για όλα φταίνε όσοι εναντιώθηκαν στην Παγκοσμιοποίηση»!

Γ. Χαράρι: «Η σύγκρουση στην Παλαιστίνη θα εξαπλωθεί παντού – Για όλα φταίνε όσοι εναντιώθηκαν στην Παγκοσμιοποίηση»!

ΕΝΟΧΟΙ όσοι πιστεύουν στις παραδοσιακές αξίες

Ο “μέγας” θεωρητικός της “NEW AGE” και συνομιλητής του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, Γιούβαλ Νόα Χαράρι, μιλώντας σε ιταλικό ΜΜΕ, είπε ότι αυτό που συμβαίνει στην Γάζα και στο Ισραήλ είναι μόνο η αρχή και θα εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο εξαιτίας όλων όσων εναντιώθηκαν στην … Παγκοσμιοποίηση!

Έμμεση, αλλά σαφής προειδοποίηση εκ μέρους ενός επίλεκτου μέλους της σιωνιστικής ελίτ, με παγκόσμια εμβέλεια, ότι εάν δεν αφήσουμε το Ισραήλ να ισοπεδώσει την Λωρίδα της Γάζας, μπορεί να κάνουν κι έναν παγκόσμιο πόλεμο… 

Ο Γιουβάλ Νόα Χαράρι είναι η αιχμή του δόρατος του think tank της παγκοσμιοποίησης στην προσπάθειά της να επιβάλει την απάνθρωπη νέα τάξη πραγμάτων. Ο Ισραηλινός καθηγητής της Ιστορίας, ομοφυλόφιλος και παντρεμένος με άντρα, έχει όλα τα στοιχεία για να είναι ένα σύμβολο της πολιτικής ορθότητος. 

Στο στόχαστρό του σύμφωνα με άρθρο που έγραψε στην εφημερίδα “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” με τίτλο “ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΘΕΜΑΤΑ”, η Ιστορία. Στο άρθρο του λοιπόν, ο Χαράρι, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και αρχίζει με την πρόταση 

Δεν μπορούμε να προστατέψουμε τα παιδιά από την Ιστορία γιατί είναι το κλειδί για να αλλάξει ο κόσμος.”

Κατηγόρησε όσους αγαπάνε τo Έθνος τους και τις παραδοσιακές αξίες ως λαϊκιστές και ότι καταστρέφουν έτσι την παγκόσμια φιλελεύθερη τάξη!

Από την μια μεριά, λοιπόν, ο Χαράρι και η παγκοσμιοποίηση και από την άλλη η Ιστορία, η Εθνική Μνήμη, η Φυλετική Ψυχή, ένας πόλεμος αδυσώπητος, που θα δοθεί και εάν δεν νικήσουν τα Έθνη, θα χάσει η ανθρωπότητα αυτήν την ίδια την ψυχή της.

Exit mobile version