Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Zelensky: “Υποχωρούμε”… Προς κατάληψη της Οδησσού προσανατολίζεται η Ρωσσία

Zelensky: “Υποχωρούμε”… Προς κατάληψη της Οδησσού προσανατολίζεται η Ρωσσία

Bloomberg: Ο Zelensky ανακοίνωσε πιθανή υποχώρηση του στρατού λόγω έλλειψης πυρομαχικών -… έτσι είναι η ζωή – Διθυράμβους για Putin από Wall Street Journal: Η στρατηγική που ακολούθησε ο ρώσος Πρόεδρος στην Ουκρανία του βγήκε …  Ο Zelensky αναγνωρίζει επίσημα ότι λόγω της έλλειψης όπλων και πυρομαχικών. ο Ουκρανικός στρατός μπορεί να υποχωρήσει.

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας παραδέχτηκε ότι η έλλειψη πυρομαχικών, που προκαλείται από μια μετατόπιση της προσοχής της παγκόσμιας κοινότητας στη σύγκρουση μεταξύ Ισραήλ και Hamas θα οδηγήσει τελικά στην υποχώρηση των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, υποστηρίζει το Bloomberg.

«Το επίκεντρο μετατοπίζεται λόγω της Μέσης Ανατολής και άλλων λόγων. 

Χωρίς υποστήριξη, θα υποχωρήσουμε» ανέφερε ο Zelensky στο Bloomberg 

Η Ουκρανία σύμφωνα με τον Zelensky, έχει απόλυτη ανάγκη από βλήματα 155 χιλιοστών, η προμήθεια των οποίων έχει επιβραδυνθεί σημαντικά, γεγονός που «υπονομεύει τις στρατιωτικές προσπάθειες» των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Οι προμήθειες μας έχουν μειωθεί αλλά αυτή είναι η ζωή – και αυτό είναι φυσιολογικό, αφού όλοι παλεύουν να επιβιώσουν, τόνισε ο Zelensky.

Όπως ανέφερε το Bloomberg, οι Ηνωμένες Πολιτείες αύξησαν την παροχή στρατιωτικής βοήθειας στο Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένων οβίδων 155 χιλιοστών, εν μέσω εκκλήσεων από τις ΗΠΑ.Πρόκειται για την πρώτη επίσημη αναγνώριση της ήττας των Ουκρανικών δυνάμεων. Ο αμερικανικός τύπος έχει αλλάξει, αφού η Wall Street Journal αναγνωρίζει επίσημα ότι ο Putin ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας είναι ο νικητής του πολέμου της Ουκρανίας. 

Ο Scott Ritter πρώην αξιωματικός της CIA προειδοποιεί ότι εάν η Ουκρανία δεν σταματήσει να προκαλεί την Ρωσία, μιλώντας για στόλο θαλάσσιων drones θα χάσει μετά βεβαιότητας την Οδησσό.

Exit mobile version