Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το δείπνο Σόρος κατά Χρυσής Αυγής με υπουργούς, τραπεζίτες και επιχειρηματίες

Το δείπνο Σόρος κατά Χρυσής Αυγής με υπουργούς, τραπεζίτες και επιχειρηματίες

Απεσταλμένοι του Σόρος είχαν έρθει στη χώρα για πληροφορίες για το φαινόμενο “Χρυσή Αυγή”

25/04/2014

ΓΙΑΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ “ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ” ΚΑΙ “ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ” ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ο ΣΟΡΟΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ 25/04/2014:

“Το ενδιαφέρον του Τζορτζ Σόρος για την Ελλάδα είναι δεδομένο και έχει εκφραστεί τον τελευταίο ενάμισι χρόνο τόσο με δικές του επισκέψεις στη χώρα μας, όσο και με την αποστολή ανθρώπων του στην Αθήνα. Σε αυτό το πλαίσιο, έχει πυκνώσει τις επαφές του με παράγοντες της πολιτικής κι επιχειρηματικής ζωής της χώρας. Πληροφορίες του news.gr αναφέρουν πως βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Αθήνα και, μάλιστα, χθες το βράδυ συμμετείχε σε δείπνο, που διοργάνωσε προς τιμήν του ο κουμπάρος και συνεργάτης του, Στέλιος Ζαββός.

Ήταν ένα κλειστό γεύμα, 60 ατόμων, που παρατέθηκε στη Μεγάλη Βρετανία, και στο οποίο παρευρέθηκαν υπουργοί και υφυπουργοί της ελληνικής κυβέρνησης, τραπεζίτες, επιχειρηματίες και εφοπλιστές. Μεταξύ άλλων, οι υπουργοί, Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Πολιτισμού, Πάνος Παναγιωτόπουλος και οι υφυπουργοί, Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης, Ανάπτυξης, Νότης Μηταράκης. 

Επίσης, από την Εθνική Τράπεζα, ο διευθύνων σύμβουλος, Αλέξανδρος Τουρκολιάς και ο πρόεδρος, Γιώργος Ζαννιάς. Οι εφοπλιστές, Τσάκος, Προκοπίου, Φράγκου και Λασκαρίδης, και ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης.

Όπως πληροφορούμαστε, o κ. Σόρος ανησυχεί ιδιαίτερα για την άνοδο της ακροδεξιάς σε όλη την Ευρώπη – όπως αυτή εκτιμάται, με βάση τις δημοσκοπήσεις, ότι θα εκφραστεί και στις επικείμενες ευρωεκλογές -, αλλά και στην Ελλάδα. 

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, ότι απεσταλμένοι του, από το ίδρυμα, που έχει ιδρύσει, είχαν έρθει στη χώρα μας και αναζητούσαν πληροφορίες για το φαινόμενο “Χρυσή Αυγή”, όπως είχε αποκαλύψει το news.gr.”

Exit mobile version