Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κίσινγκερ: «Σε 10 χρόνια από τώρα το Ισραήλ θα πάψει να υπάρχει»

Κίσινγκερ: «Σε 10 χρόνια από τώρα το Ισραήλ θα πάψει να υπάρχει»

Δήλωση του εβραϊκής καταγωγής, βετεράνου της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής, Χένρι Κίσινγκερ, σε απόρρητη κοινή έκθεση 82 σελίδων, της CIA και των άλλων 15 αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, με τίτλο “Preparing for a Post-Israel Middle East”.

Ο Κίσινγκερ δεν προσφέρει διέξοδο, δηλώνει απλώς ένα γεγονός: “Ότι το Ισραήλ δεν θα υπάρχει πια», έγραψε σε άρθρο του ο πολιτικός αρθρογράφος Κέβιν Μπάρετ (Kevin Barrett).

Ο Μπάρετ αναφέρεται στη μελέτη που ανατέθηκε από την Intelligence Community (IC), η οποία αποτελείται από τις 16 αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών, με τίτλο «Προετοιμασία για μια Μέση Ανατολή μετά το Ισραήλ», και τόνισε ότι το περιεχόμενο της έκθεσης επιβεβαιώνει την κατηγορηματική δήλωση του Κίσινγκερ.

Σύμφωνα με την έκθεση των 16 υπηρεσιών -που απορροφούν συνολικά κρατικό προϋπολογισμό 70 δισεκατομμυρίων δολαρίων- «το Ισραήλ δεν μπορεί να αντέξει το επερχόμενο φιλοπαλαιστινιακό τσουνάμι που θα έρθει από την Αραβική Άνοιξη, την Ισλαμική Αφύπνιση και την άνοδο της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν».

Οι υπηρεσίες πληροφοριών συμφωνούν ότι «η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν έχει πλέον τους στρατιωτικούς και οικονομικούς πόρους για να συνεχίσει την ενίσχυση του Ισραήλ ενάντια στη βούληση των περισσότερων του ενός δισεκατομμυρίου γειτόνων του»

Exit mobile version