Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Stephanos Kasselakis show  Η αποχή κρύβει τον κίνδυνο ανόδου της ακροδεξιάς

Stephanos Kasselakis show 

Η αποχή κρύβει τον κίνδυνο ανόδου της ακροδεξιάς

Τι πιο φυσιολογικό μετά τον Παπαδημούλη που απέκτησε με τον ιδρώτα του στην ευρωβουλή καμιά τριανταριά διαμερίσματα και την Δαμανάκη που τρώει σατωμπριάμ με τον πρίγκιπα Αλβέρτο να αναλάβει την ηγεσία της ροζ αριστεράς ένας εφοπλιστής. Δήλωσε πρόσφατα ο Στέφανος Κασσελάκης: «Η αποχή είναι μεγάλο ρίσκο για την κοινωνία μας. Γιατί μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολικές αμφιταλαντεύσεις, σε εξτρέμ, και στην Ακροδεξιά και στην Αναρχία, ειδικά όταν υπάρχουν οικονομικές πιέσεις, κοινωνικές πιέσεις».

Κίνδυνος για την κοινωνία ή μήπως για τα τρωκτικά των κομματικών μηχανισμών, που βλέπουν όλο και να αυξάνεται η απαξία του λαού, που εκδηλώνεται και με την αποχή; Γιατί σίγουρα δεν απέχουν μόνον κάποιοι αδιάφοροι που ζουν στον κόσμο τους, αλλά και πολλοί οι οποίοι δεν θέλουν να βρεθούν στο δίλημμα να ψηφίσουν Μητσοτάκη ή Κασσελάκη ή κάποιο υποκατάστατό τους. Αυτό βέβαια που τους καίει πιο πολύ είναι ότι η αποχή μπορεί να φέρει άνοδο της ακροδεξιάς. 

Εις ό,τι αφορά τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ η μάνα χάνει το παιδί και το παιδί την μάνα κι έτσι άλλα 18 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησαν καταγγέλλοντας τον Κασσελάκη ότι απαρνείται τις αξίες της αριστεράς με την παρακάτω δήλωση:

«Ο κ. Κασσελάκης, ως επαγγελλόμενος μεσσίας, δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά. Καθημερινά αποδομεί βασικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και επιδίδεται με απίστευτη ταχύτητα σε μια βίαιη μετάλλαξη του. Προσέβαλε επανειλημμένα τις αξίες, την ιστορία και το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ.”

Μετά τους λιβανωτούς για τον Τσίπρα τώρα θυμήθηκαν ότι δεν ταιριάζουν στην αριστερά οι επαγγελματίες σωτήρες; Κατά τα άλλα “σύντροφοι” εσείς ήσασταν συνεπείς με τις αριστερές ιδέες όταν υπογράφατε μνημόνια και γδέρνατε φορολογικά τον λαό; 

Exit mobile version