Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ιούνιος 2015 – Μεγάλες αλήθειες από τον Μιχαλολιάκο: Πώς να φύγουμε από τα μνημόνια, όταν η Ελλάδα δεν παράγει;

Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015: Μεγάλες αλήθειες από τον Μιχαλολιάκο: Πώς να φύγουμε από τα μνημόνια, όταν η Ελλάδα δεν παράγει; – Kalimera Arkadia

Θυμήθηκαν το 2023 ότι υπάρχει ακρίβεια και αδίστακτη κερδοσκοπία στα τρόφιμα. Το γεγονός αυτό είχε καταγγείλει και μέσα στην βουλή και στα ΜΜΕ ο τότε Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής συναγωνιστής Μιχαλολιάκος, αλλά έθαβαν την καταγγελία του τόσο τα κόμματα του λεγόμενου “δημοκρατικού τόξου” όσο και τα ΜΜΕ, που τα μπούκωναν με διαφημίσεις οι “νταβατζήδες” του εμπορίου των τροφίμων. Για του λόγου το αληθές το παρακάτω δημοσίευμα από ιστότοπο της Αρκαδίας:

Πρόκειται για μία από τις πιο εύστοχες παρατηρήσεις, στην όλη συζήτηση, που υπάρχει στην Ελλάδα, για τα μνημόνια.

«Πώς να φύγουμε από τα μνημόνια, όταν η Ελλάδα δεν παράγει;» αναρωτήθηκε εύκολα ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος ο οποίος μίλησε στον δημοσιογράφο Κώστα Παπαδόπουλο και στο «Παρασκήνιο», για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος εκτιμά πως «η Ελλάδα πρέπει να αγωνιστεί για να αποκτήσει εθνική παραγωγή, να αποκτήσει πρωτογενή τομέα. Εισάγουμε μέχρι και αμύγδαλα από την Ισπανία ή μήλα από τη Χιλή. Δυστυχώς, δεν προτιμούνται τα ελληνικά προϊόντα και σε αυτό δεν φταίει μόνον το γεγονός ότι οι Έλληνες δεν παράγουν. Ναι, παράγουν πολύ λιγότερα σε σχέση με το παρελθόν, αλλά και αυτά που παράγουν αποκλείονται από το καρτέλ των τροφίμων. Αυτό είναι ένα βασικό πρόβλημα της οικονομίας, που δεν τολμάει κανείς να θίξει».

Ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής καταγγέλλει μέσω του «Π» πως «είναι απαράδεκτο στην Ελλάδα του μνημονίου, οι τιμές στα ράφια να είναι πιο υψηλές απ’ ό,τι στη Γερμανία και τη Γαλλία. Υπάρχει καρτέλ και το κράτος αδιαφορεί. Ακόμα και το κράτος της “πρώτης φοράς Αριστεράς”».

https://www.kalimera-arkadia.gr/ellada/item/37655-megales-alitheies-apo-ton-mixaloliako-pos-na-fygoume-apo-ta-mnimonia-otan-i-ellada-den-paragei.html 

Exit mobile version