Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όλα δικά της τα θέλει η Ν.Δ. και τους ΛΟΑΤΚΙ και τους δήθεν “ακροδεξιούς”

Όλα δικά της τα θέλει η Ν.Δ. και τους ΛΟΑΤΚΙ και τους δήθεν “ακροδεξιούς”

Mετά την τραγική του αποτυχία με το Ελληνικό Μέτωπο στην “τρυφερή” ηλικία των 47 ετών, ο Βορίδης είδε το φως το αληθινόν και ανακάλυψε την Νέα Δημοκρατία, την οποία για 30 χρόνια καθύβριζε

Ο Μητσοτάκης πάει ολοταχώς για νομιμοποίηση του γάμου των ομοφύλων και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες και το δικαίωμά τους για υιοθεσία παιδιών! Αφήνει όμως ελεύθερους τους βουλευτές της Ν.Δ. να αποφασίσουν κατά συνείδηση, όποιοι και όποια συνείδηση αν διαθέτουν…

 

Έτσι με τον τρόπο αυτό θα κάνει κόντρα ρελάνς στον Κασσελάκη με σημαιοφόρο τον Πατέλη και τους λοιπούς συναδέλφους του και από την άλλη θα έχει κάποιους κάποτε “ακροδεξιούς”, οι οποίοι δεν θα ψηφίσουν “κατά συνείδηση”… Έτσι θα έχει καλύψει όλα τα “γούστα”. 

Με τον τρόπο αυτό δίνει την ευκαιρία να ξιφουλκούν κάποιοι δήθεν υπερπατριώτες και να δηλώνουν την αντίθεσή τους. Αυτό το κάνει ο Μητσοτάκης, έχοντας σίγουρο ότι θα πάρει πολλούς ψήφους από τα άλλα κόμματα για το νόμο αυτό και έτσι αν χάσει και πέντε, δέκα που τους μαζεύουν τις ψήφους τις ακροδεξιές δεν δίνει πεντάρα τσακιστή. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Βορίδης, που εκ του ασφαλούς δήλωσε:

Βορίδης: Θα παραιτηθώ αν ζητηθεί να ψηφίσω υποχρεωτικά τον γάμο ή την τεκνοθεσία ομοφύλων

Ποιος είναι όμως ο Βορίδης; Και πότε είδε το φως το αληθινό της Νέας Δημοκρατίας; Διαβάζουμε από το βιογραφικό του σχετικά με το Ελληνικό Μέτωπο:

“Τον Οκτώβριο του 1998 το Ελληνικό Μέτωπο συμμετείχε για πρώτη φορά σε εκλογές, κατεβάζοντας ως υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων τον πρόεδρό του Μάκη Βορίδη, με τον συνδυασμό “Μέτωπο για την Αθήνα” και με κεντρικό σύνθημα «κόκκινη κάρτα στους Λαθρομετανάστες». Ο Μάκης Βορίδης έλαβε 2.000 ψήφους ή 0,6%.

Τον Ιανουάριο του 2005 το Ελληνικό Μέτωπο, μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών, συνεκάλεσε το 2ο Συνέδριό του και εξέλεξε νέα Κεντρική Επιτροπή, η οποία με τη σειρά της εξέλεξε το νέο Πολιτικό Γραφείο. Στο συνέδριο αυτό, που είχε σύνθημα «ενωμένοι θα νικήσουμε για την Ελλάδα», υπερίσχυσε η τάση που ήθελε να προετοιμάσει το κόμμα για αναστολή της πολιτικής του δράσης και προσχώρησή του στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.”

Μετά από πέντε χρόνια από την προσχώρησή του στον Καρατζαφέρη, μετά την τραγική του αποτυχία με το Ελληνικό Μέτωπο στην τρυφερή ηλικία των 47 ετών, ο Βορίδης ανακάλυψε την Νέα Δημοκρατία…! Το καλό πράγμα αργεί…

Exit mobile version