Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καιρίδης: “Εύχομαι να μην έχετε την τύχη του Μιχαλολιάκου”

Καιρίδης: “Εύχομαι να μην έχετε την τύχη του Μιχαλολιάκου”

Έβαλαν κυριολεκτικά τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα! Τον Καιρίδη, που δήλωνε δημόσια ότι είμαστε τεχνητό έθνος και παιδιά των Οθωμανών, τον τοποθέτησε η Ν.Δ. υπουργό Μετανάστευσης… Μέσα στην βουλή ο Καιρίδης επετέθη σφοδρά κατά του προέδρου του κόμματος ΝΙΚΗ για τις συμφωνίες που κάνει η κυβέρνηση με την Τουρκία, τις οποίες κατά κανόνα δεν τηρεί η Τουρκία και έτσι όλο και περνούν περισσότεροι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. 

Την έντονη αντίδραση του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, προκάλεσαν οι κατηγορίες του προέδρου του κόμματος ΝΙΚΗ, Δημήτρη Νατσιού, ότι η κυβέρνηση ενεργεί εν κρυπτώ δίνοντας ανταλλάγματα στη Τουρκία σε βάρος των εθνικών μας συμφερόντων.

Ακόμα, ο κ. Καιρίδης τόνισε ότι «το νέο Σύμφωνο μετανάστευσης και ασύλου θα προχωρήσει, παρά την διαφωνία της Ουγγαρίας και της Πολωνίας, με αυξημένη πλειοψηφία, όπως προβλέπουν οι συνθήκες και δεν χρειάζεται ομοφωνία».

Έντονη αντίδραση Δ. Καιρίδη κατά Δ. Νατσιού: 

“Κυλάτε στο βούρκο και στη λάσπη. Εύχομαι να μην έχετε την τύχη Μιχαλολιάκου …”

“Επιστρέφω όλο αυτό το παραλήρημα των προσωπικών χαρακτηρισμών του προέδρου της Νίκης και λυπάμαι πραγματικά, και για την ουσία και για τον βούρκο τον οποίο αποφασίσατε να κυλήσετε. Δεν έχετε το μονοπώλιο του πατριωτισμού. Καταλάβετέ το και ελάτε εδώ να συζητήσουμε επί της ουσίας. Ούτε κραυγές, ούτε θέατρο», είπε κλείνοντας ο κ. Καιρίδης.

Ας μην ανησυχεί ο κ. Νατσιός. Κούφιες είναι οι απειλές του Καιρίδη. Δεν θα έχει την τύχη του Μιχαλολιάκου, άλλωστε υπάρχει και αυτός και τα άλλα “ακροδεξιά” κόμματα ίσα-ίσα για να μην υπάρχει ο Μιχαλολιάκος στην Βουλή. Ουδεμία ανησυχία λοιπόν. Θα είναι εκεί για να λένε ό,τι λένε και να μην κάνουν τίποτε.

Exit mobile version