Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πέθανε ο σφαγέας της Κύπρου Χενρι Κισινγκερ, ο μοιραίος άνθρωπος που ήταν πίσω από τον Αττιλα, τις εντολές του οποίου ακολούθησαν επίορκοι αξιωματικοί, οδηγώντας την Ελλάδα στην εγκατάλειψη της ελληνικής Μεγαλονήσου.

Πέθανε ο σφαγέας της Κύπρου Χένρι Κισινγκερ, ο μοιραίος άνθρωπος που ήταν πίσω από τον Αττίλα, τις εντολές του οποίου ακολούθησαν επίορκοι αξιωματικοί, οδηγώντας την Ελλάδα στην εγκατάλειψη της ελληνικής Μεγαλονήσου.
Όταν συναντήθηκε ο τότε ΓΓ της Χρυσής Αυγής συναγωνιστής Μιχαλολιάκος με τον πρόεδρο της Βουλής της Κύπρου κ Συλούρη του προσέφερε ως δώρο εκ μέρους της Χρυσής Αυγής το αντίγραφο από μια Αθηναϊκή Τριήρη. Από αυτές με τις οποίες ο πολέμαρχος Κίμων είχε πάει στην Κύπρο και πολέμησε για την ελευθερία της και έπεσε στο πεδίο της τιμής, επισημαίνοντας ότι τότε οι τριήρεις φτάνανε. Το 1974 οι φρεγάτες και τα υποβρύχια του κράτους των Αθηνών δε μπόρεσαν να πάνε… Ο Κίσινγκερ εκμεταλλεύτηκε και το γεγονός ότι στην Αμερική τότε υπήρχε κενό εξουσίας, αφού ο πρόεδρος Νίξον ήταν υπό παραίτηση λόγω του σκανδάλου Watergate.

Εναντίον του Κίσινγκερ είχε καταθέσει μήνυση στην ελληνική δικαιοσύνη ο δημοσιογράφος ανταποκριτής στις ΗΠΑ Ηλίας Δημητρακόπουλος για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, αλλά τελικά δεν ασκήθηκε καμία δίωξη. Για ποιο λόγο; Γιατί ένας από τους πρώτους νόμους της μεταπολιτευτικής κυβερνήσεως ήταν η αναστολή των διώξεων για την τραγωδία της Κύπρου επειδή απειλούνται οι σχέσεις της Ελλάδος μετά τρίτης χώρας. Εννοώντας ασφαλώς τον Κίσινγκερ και τις ΗΠΑ. Έτσι δεν μπόρεσε ποτε να δικαστεί έστω και ερήμην για τα εγκλήματα του ο Κίσινγκερ ενάντια στον Ελληνισμό και τη σφαγή της Κύπρου και ύστερα οι μεγάλοι «δημοκράτες» λένε οτι για την Κύπρο έφταιγε η χούντα. Καταλαβαίνουμε λοιπόν γιατί δεν άνοιξαν ποτε τον φάκελο της Κύπρου τον όποιον θα ανοίξει κάποτε μόνο μια κυβέρνηση εθνική.
Exit mobile version