Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού με 5.600 παιδιά δολοφονημένα!

Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού με 5.600 παιδιά δολοφονημένα!

Η υποκρισία της Δύσεως δεν έχει όρια! Την βλέπουμε καθαρά και στα ενταύθα κανάλια των “νταβατζήδων” με την μονόπλευρη προπαγάνδα, η οποία έχει προκαλέσει και την οργή ακόμη και υψηλά ιστάμενων αμερικανών αξιωματούχων, οι οποίοι ζητούν να σταματήσουν οι τυφλοί βομβαρδισμοί αμάχων, τους οποίους χρεώνονται οι ΗΠΑ τελικά και έχουν προκαλέσει την κοινή γνώμη σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Κάθε χρόνο στις 20 Νοεμβρίου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού, αλλά φέτος, παιδιά σκοτώνονται στη Γάζα από το Ισραήλ.  Τις τελευταίες 50 ημέρες, περίπου 5.000 παιδιά δολοφονήθηκαν ανηλεώς και 577 βρέφη έχασαν τη ζωή τους στην Λωρίδα της Γάζας και στην Παλαιστίνη.

Ο ισραηλινός στρατός χτυπά αμάχους στην Παλαιστίνη εδώ και 50 ημέρες.  Σύμφωνα με δημόσια διαθέσιμα στοιχεία, σχεδόν 14.000 άμαχοι έχουν χάσει τη ζωή τους στις επιθέσεις του Ισραήλ μέχρι σήμερα, με 5.600 από αυτούς να είναι παιδιά. Δηλαδή το 40% των νεκρών αμάχων είναι παιδιά και βρέφη. 

Αυτό ονομάζεται ανικανότητα, δεν μπορούμε να υποθέσουμε ότι σκόπιμα βομβαρδίζουν για να σκοτώσουν παιδιά οι Ισραηλινοί αλλά αν δούμε τα χτυπήματα ακριβείας των Ρώσων μέσα σε σχεδόν 2 χρόνια πολέμου στην Ουκρανία έχουν σκοτωθεί 280 παιδιά.  Μέσα σε 50 ημέρες πολέμου στην Γάζα σκοτώθηκαν από τον Ισραηλινό στρατό 5.600 παιδιά

Exit mobile version