Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΚΚΕ: Το πλέον καθεστωτικό κόμμα 

ΚΚΕ: Το πλέον καθεστωτικό κόμμα
Όταν ο Χαριλαος Φλωρακης το 1980 επέκρινε οργισμένος τον Ανδρουλάκη γιατί καταφέρθηκε κατά του Καραμανλή.
Πίσω από το φανερό εξευτελισμό του ΚΚΕ όταν οι ροπαλοφόροι του με πρώτον τον μάρτυρα κατηγορίας στη δίκη της Χρυσής Αυγής Πουλικόγιαννη χτυπούσαν μαζί με τα ΜΑΤ τους Έλληνες που διαδήλωναν κατά του μνημονίου στο Σύνταγμα, υπάρχει πολύ παρασκήνιο. Πέρα από τα φανερά υπάρχουνε πολλά κρυφά…
Συχνά πυκνά ο Κουτσούμπας, που θέλει να κάνει την επανάσταση του προλεταριάτου, πήγαινε με μποτίλιες τσίπουρο στο προεδρικό Μέγαρο και τα έπινε με τον πρώην πρόεδρο.
Είναι παλιά η ιστορία των σχέσεων του ΚΚΕ με τη ΝΔ πριν ακόμη κάνουν συγκυβέρνηση το 1989. Σε βιβλίο που κυκλοφόρησε πρόσφατα του Μιμή Ανδρουλακη αναφέρει ότι σε δημόσια συζήτησή του για το εάν θα πάει για πρόεδρος της Δημοκρατίας το 1980 ο Καραμανλής είχε πει ότι ο Καραμανλής ακολουθεί το «βάδισμα του μουλαριού» πατά δοκιμαστικά, επιφυλακτικά το ένα πόδι πριν σιγουρευτεί για να σηκώσει το άλλο.
Όπως αναφέρει στο βιβλίο του ο Μίμης Ανδρουλάκης την αμέσως επόμενη ημέρα ο Χαρίλαος Φλωράκης όρμησε έξαλλος στο γραφείο του και με μάτια κόκκινα από τον θυμό του είπε «μουλάρι ο πρόεδρος της κυβερνήσεως; Πως θα δω τώρα τον Καραμανλή;»
Αυτό είναι το δήθεν επαναστατικό ΚΚΕ το οποίο στην πραγματικότητα είναι το πιο καθεστωτικό κόμμα της χώρας.
Exit mobile version