Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αφού κατάπιε σαν γλάρος τις Πρέσπες ο Σαμαράς, ο “μακεδονομάχος”, τώρα παριστάνει τον… τουρκοφάγο! 

Αφού κατάπιε σαν γλάρος τις Πρέσπες ο Σαμαράς, ο “μακεδονομάχος”, τώρα παριστάνει τον… τουρκοφάγο! 

Συνέντευξη έδωσε στην εφημερίδα “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος άσκησε σκληρή κριτική σε αυτήν στον πρωθυπουργό Μητσοτάκη γιατί καθώς φαίνεται βλέπει τα σχέδιά του για την προεδρία της δημοκρατίας να καταρρέουν. Εξαγριώθηκε καθώς λένε μάλιστα όταν ακούστηκε ότι στην θέση της Σακελλαροπούλου θα πάει η Αγαπιδάκη των ΜΚΟ και των πληρωμένων μελετών για την Novartis. 

Όπως έγινε γνωστό ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σε ό,τι αφορά τα ελληνοτουρκικά, τόνισε πως είναι «κακή ιδέα» η χώρα μας να υποδεχθεί σε λίγες ημέρες τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι προβληματισμοί του σχετικά με την νομοθέτηση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών, μία ρύθμιση που η κυβέρνηση θα φέρει στη Βουλή πιθανότατα μέχρι τέλος του έτους.

Είναι το δεύτερο βαρυσήμαντο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας -μετά τον Μάκη Βορίδη- που ανακοινώνει πως δεν πρόκειται να υπερψηφίσει το ν/σ για τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών.

Τσάμπα μάγκες όλοι αυτοί που λένε ότι θα καταψηφίσουν, αφού ο Μητσοτάκης δεν τους έχει ανάγκη αφού στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο θα τον στηρίξουν οι κομμάντος του Κασσελάκη χωρίς αμφιβολία.

Θυμίζουμε ότι ο Σαμαράς έλεγε ότι θα ρίξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη όπως και του πατέρα του, εάν δεν καταγγείλει την συνθήκη των Πρεσπών. Όπως ξέρετε δεν έκανε τίποτε… Έτσι λοιπόν αφού κατάπιε αμάσητη σαν γλάρος την συμφωνία των Πρεσπών, τώρα θυμήθηκε την τουρκική απειλή και τα ομόφυλα ζευγάρια.

Exit mobile version