Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

5,1% στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από την γενιά Ζ

5,1% στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από την γενιά Ζ

Στον ενδέκατο χρόνο διώξεων, αποκλεισμών, συνωμοσία σιωπής, μνήμης θανάτου και δαιμονολογίας εισέρχεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Και όμως στα Ελληνόπουλα ηλικίας 17 έως 24 ετών το 5,1% πιστεύει ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν ένα πατριωτικό κόμμα, που έκανε καλό στον τόπο! Υπάρχουν ακόμη ζωντανοί που αντιστέκονται στην προπαγάνδα τους, υπάρχει μία νέα γενιά που έρχεται η οποία μέλλει να αντισταθεί στο αντεθνικό καθεστώς και είναι η ύπαρξη αυτής της γενιάς αποτέλεσμα του Ιδεολογικού και πολιτικού αγώνα του Κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για δεκαετίες ολόκληρες! Για του λόγου το αληθές το παρακάτω δημοσίευμα:

“Το νέο ερευνητικό πρόγραμμα Ακτινογραφία της Ακροδεξιάς λοιπόν, το οποίο συντονίζει ο Γιάννης Αλμπάνης, εμβαθύνει στις αντιλήψεις και πεποιθήσεις της Gen Z για μια σειρά από κρίσιμα ζητήματα, όπως η επιρροή της άκρας δεξιάς μέσα από τη διερεύνηση του τι πιστεύουν οι νέοι και οι νέες για τη Χρυσή Αυγή, τη δικτατορία και τον τρόπο λειτουργίας της δημοκρατίας στην Ελλάδα, τις Μ.Κ.Ο. κ.λπ. Στην ανάλυσή του, ο Κώστας Γούσης προσεγγίζει τα ευρήματα σε συγκριτική προοπτική, εισάγοντας στη συζήτηση τόσο αποτελέσματα προηγούμενων ερευνών του Eteron όσο και άλλων ερευνών Ινστιτούτων, φορέων και ερευνητικών ομάδων.

Μερικά αξιοσημείωτα ευρήματα στις απαντήσεις των νέων ηλικίας 17-24 ετών, είναι ότι: 5,1% της Gen Z πιστεύουν ότι η Χρυσή Αυγή ήταν ένα πραγματικά πατριωτικό κόμμα και προσέφερε πολλά στη χώρα. 19% συμφωνούν και μάλλον συμφωνούν ότι σε ορισμένες περιπτώσεις η δικτατορία είναι ίσως προτιμότερη από τη δημοκρατία.

Όσο για τις απαντήσεις αναφορικά με τη δικτατορία, ο ίδιος υπογραμμίζει ότι το 19% των φιλο-δικτατορικών απόψεων αποτυπώνει την ύπαρξη ενός αντιδημοκρατικού πυρήνα στη νέα γενιά( το ποσοστό αυτών που δηλώνουν δυσαρέσκεια για τον τρόπο που λειτουργεί η δημοκρατία ανέρχεται στο συντριπτικό 77.5%!) φανερώνει ότι ένα τμήμα των μεγάλων ποσοστών δυσαρέσκειας για τον τρόπο που λειτουργεί η δημοκρατία στην Ελλάδα εκτρέπεται σε ακροδεξιές απόψεις.”

Exit mobile version