Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καταρρέει το ψέμα του Πολυτεχνείου 

Καταρρέει το ψέμα του Πολυτεχνείου 

Η γνωστή εταιρεία πολιτικών ερευνών “ΕΤΕΡΟΝ” με αγανάκτηση ανακοίνωσε ότι το 10,7% των Ελλήνων δεν πιστεύει ότι σκοτώθηκε κανένας στο Πολυτεχνείο. Το ίδιο ακριβώς διαπίστωνε και στο επίσημο πόρισμά του ο Εισαγγελέας Τσεβάς και είναι αποδεδειγμένο ότι δεν σκοτώθηκε κανένας στο Πολυτεχνείο. Μάλιστα τότε την εποχή της αποχουντοποίησης ανακοινώθηκε ότι θα δοθούν συντάξεις στους συγγενείς αυτών που σκοτώθηκαν στο Πολυτεχνείο. Εκτός από το 10,7%, που πιστεύει πως δεν σκοτώθηκε κανένας ένα 13,3% αμφιβάλει εάν συνέβη αυτό. Ιδιαίτερη σημασία έχει ότι το 15,2% των ψηφοφόρων της Ν.Δ. αρνείται πως υπήρξαν νεκροί και ένα 15,5% δηλώνει ότι δεν γνωρίζει. 

Όλα αυτά μετά από προπαγάνδα μισού αιώνα, πενήντα ολόκληρων χρόνων, ατέλειωτων τηλεοπτικών εκπομπών με μαρτυρίες δήθεν αληθείς για τις χιλιάδες των νεκρών.

Είναι δεδομένο, λοιπόν, ότι η προπαγάνδα του Συστήματος δεν πέρασε σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό και μόνο το γεγονός ότι ένας στους τέσσερις Έλληνες αρνείται το ψέμα τους αποτελεί μεγάλη αποτυχία του καθεστώτος, που στηρίχθηκε σε αυτό το ψέμα, προκειμένου να δικαιολογήσει την αντιεθνικιστική υστερία του. 

Exit mobile version