Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελεύθερη Ώρα: “Fuck You Bastard”

Ελεύθερη Ώρα: “Fuck You Bastard”

Την πρέπουσα απάντηση στον Ινδό πρωθυπουργό της Αγγλίας έδωσε η πατριωτική εφημερίδα “Ελεύθερη Ώρα” σε σημείο να ενοχλήσει το αγγλικό κατεστημένο και να υπάρχουν δημοσιεύματα στον Τύπο της Αγγλίας κατά της ελληνικής εφημερίδας, αφού είναι δεδομένο ότι εδώ και δεκαετίες εάν όχι και αιώνα ολόκληρο είναι δεδομένη η ξενόδουλη γραμμή των μεγάλων ελληνικών εφημερίδων. 

Όπως έγινε γνωστό η Βρετανική εφημερίδα Express, αναδημοσίευσε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, Ελεύθερης Ώρας, ΜΕ ΤΊΤΛΟ: Fuck You Bastard.

Σε μια φλογερή απάντηση στην πρόσφατη διπλωματική διαμάχη γύρω από τα Μάρμαρα του Παρθενώνα, μια εξέχουσα Ελληνική Ακροδεξιά εφημερίδα, εξαπέλυσε ένα μπαράζ κριτικής, που απευθύνεται στον Πρωθυπουργό Ρίσι Σουνάκ, η διαμάχη ξέσπασε, όταν ο Σουνάκ, ακύρωσε ξαφνικά συνομιλίες με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον, ότι αθέτησε υποσχέσεις, σχετικά με την εκστρατεία για την επιστροφή των ιστορικών αντικειμένων, γράφει η εφημερίδα Express.

Και συνεχίζει, γράφοντας: Η Ελληνική εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα», διαβόητη για την τολμηρή και προκλητική στάση της, έχει συλλάβει την ουσία του συναισθήματός της, με έναν τίτλο, που τραβάει γροθιές: “F*** you B*****d!”

Exit mobile version