Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ

ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ

 

“Ό,τι έγινε μπορεί να ξαναγίνει, αδέρφια!

Στων πυρωμένων τούτων βράχων τη λαμπράδα

με σάρκα θεία μπόρεσ’ ο άνθρωπος να ντύσει

το φωτερότερο κι απ’ όλα τα όνειρά του.”

                                               ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ

 

 

Δεν χρειάστηκε να περάσει πολύς καιρός για να γίνει φανερό ότι Εθνική Αντιπολίτευση δεν υπάρχει ούτε στην βουλή, ούτε έξω από την βουλή, όπως υπήρχε όταν η Χρυσή Αυγή αγωνιζότανε με όλες της τις δυνάμεις για μια ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ. Ούτε μια συγκέντρωση, ούτε μία πορεία από τα “ακροδεξιά” κόμματα. Όσο για το κόμμα με επικεφαλής έναν γυρολόγο αποτυχημένο της πολιτικής, το οποίο με δόλο(για ψήφους …) παρουσίασαν τα ΜΜΕ ως … συνέχεια της Χρυσής Αυγής(!) κάποιος ευθύνεται και γι’ αυτόν και για τον όλον εξευτελισμό, ο οποίος θα έχει συνέχεια.

Αθροίζοντας τα ποσοστά των τριών ψευτο-ακροδεξιών κομμάτων της βουλής, δηλαδή “Σπαρτιατών”, “Νίκης” και Βελόπουλου και χρησιμοποιώντας την αριθμητική του Καραγκιόζη, κάποιοι ανόητοι υπολογίζουν ότι υπάρχει ένα 15% δεξιά της Ν.Δ. με αυτά τα κόμματα. Υπάρχει μόνον στην φαντασία τους. Πρώτα απ’ όλα γιατί είναι εντελώς διαφορετικής προελεύσεως και πολιτικών και ιδεολογικών ιδεών οι ψηφοφόροι των τριών αυτών κομμάτων, που είναι περιστασιακοί και το πλέον πιθανόν είναι ότι οι περισσότεροι στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσουν άλλο κόμμα. Καλλιεργούν όμως σενάρια χωρίς καμία λογική βάση όπως προκύπτει από το παρακάτω που διαβάσαμε σε σχετικό κείμενο:

 

“Ο δεύτερος τρόπος να υπάρξει προοπτική εξουσίας από άλλο κόμμα είναι ένα νέο κόμμα από τα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας που υπάρχουν τουλάχιστον και όχι λιγότερο από ένα 15%.

Αυτό το 15% είναι διασπασμένο σε αρκετά κόμματα και κομματίδια και οι πολιτικοί αρχηγοί δεν εμπνέουν, δεν έχουν κυβερνητικές προτάσεις και κυρίως δεν έχουν προοπτική εξουσίας. Έτσι η χώρα είναι από τις λίγες στην Ευρώπη που δεν διαθέτουν ένα ισχυρό δεξιό κόμμα …” .

 

Προοπτική εξουσίας και δεξιό κόμμα εμάς τους χρυσαυγίτες δεν μας αφορά γιατί και η δεξιά(Ν.Δ. και ΕΡΕ) εκτός από την αριστερά, είναι ένοχη για εθνικές προδοσίες και επί πλέον ουδέποτε είχε την εξουσία η οποιαδήποτε “δεξιά”, παρά μόνον διαχειριστής της εξουσίας ήταν και μεσάζων για λογαριασμό Άγγλων ή Αμερικάνων.

 

Η επίκλησή τους όμως για “δεξιό” κόμμα μας θυμίζει τον πατροκτόνο που ζητούσε από τον δικαστή να τον λυπηθεί γιατί ήτανε ορφανός. Γιατί αυτοί ακριβώς οι οποίοι σήμερα μιλάνε για ενότητα και εθνικό κόμμα του 15% ξεχνούν ότι τον Σεπτέμβριο του 2013 η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε ξεπεράσει στις δημοσκοπήσεις το 15% είχε φτάσει στο 18% και όταν ο Σαμαράς έστησε εναντίον της πολιτική σκευωρία όχι μόνον την εγκατέλειψαν, αλλά και την πολέμησαν. Καμία ειλικρίνεια επομένως εκ μέρους τους στην αγωνία τους για ενότητα και πατριωτικό κόμμα.

 

Ακτινογραφία της Ακροδεξιάς

 

“ … Οι «ιδέες»(της Χρυσής Αυγής) εξακολουθούν να χαίρουν σημαντικής υποστήριξης, η οποία μάλιστα είναι ευρύτερη από το σώμα των ψηφοφόρων των τριών ακροδεξιών κομμάτων και πέραν αυτών.”

 

Στο συστημικό News 24/7 εγράφη άρθρο με αφορμή πρόσφατη πολιτική έρευνα από το οποίο το παρακάτω απόσπασμα που τα λέει όλα:

“ Σε ό,τι αφορά τη Χρυσή Αυγή, έχει ιδιαίτερη σημασία ότι ενώ απαξιώνεται η εγκληματική δράση της, εντούτοις, οι «ιδέες» εξακολουθούν να χαίρουν σημαντικής υποστήριξης, η οποία μάλιστα είναι ευρύτερη από το σώμα των ψηφοφόρων των τριών ακροδεξιών κομμάτων.”

 

Το έχουμε γράψει και το επαναλαμβάνουμε ό,τι και να κάνουν, όσα ψέματα και στημένες καταδίκες και να χρησιμοποιήσει το Σύστημα περί “εγκληματικής οργανώσεως”, οι Ιδέες δεν κάμπτονται. Απόδειξη γι’ αυτό ότι παιδιά που δεν ήταν ούτε δέκα χρονών όταν το 2013 άρχισε ο διωγμός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, σήμερα είναι και δηλώνουν χρυσαυγίτες. Απόδειξη γι’ αυτό ότι μιλούν ακόμη και ασχολούνται με την Χρυσή Αυγή.

 

Ένα 2,8%θεωρεί την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ένα πατριωτικό κόμμα και ένα 19,5% ένα χρήσιμο κόμμα

 

Τo Eteron – Ινστιτούτο για την Έρευνα και την Κοινωνική Αλλαγή, στις 20 Νοεμβρίου, δημοσίευσε τα ευρήματα της μεγάλης του έρευνας με τίτλο «Ακτινογραφία της Ακροδεξιάς». Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από την aboutpeople για λογαριασμό του Ινστιτούτου, σε πανελλαδικό δείγμα 3.058 ατόμων από τις 17 έως 20 Οκτωβρίου 2023

 

Σχετικά με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τα ερωτήματα τα οποία απευθύνονται στους ψηφοφόρους των τεσσάρων κομμάτων που αναφέραμε προηγουμένως, είναι εάν θα θεωρούσαν χρήσιμη μια ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (χωρίς “εγκληματικές ενέργειες”) και εάν θεωρούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πατριωτικό κόμμα. Και τα σχετικά αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Χρυσή Αυγή: Στην ερώτηση αν συμφωνείτε με την άποψη ότι η Χρυσή Αυγή θα ήταν χρήσιμο κόμμα στην περίπτωση που δεν έκανε εγκληματικές ενέργειες, οι απαντήσεις έχουν ως εξής:

 

 

Στο σημείο αυτό να τονισθεί ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έπαιρνε ψήφους μόνο από την Νέα Δημοκρατία και δεξιότερα, αλλά και από αριστερά και αυτό αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα των εκλογικών αναμετρήσεων και τις ψήφους που έπαιρνε σε λαϊκές περιοχές με αριστερή παράδοση!

 

Είναι φανερό λοιπόν, από την έρευνα αυτή ότι ο πόλεμος του Συστήματος κατά της Χρυσής Αυγής ωφέλησε τα μέγιστα πρώτον το κόμμα “Σπαρτιάτες” και κατά δεύτερο λόγο το κόμμα Βελόπουλου και την “ΝΙΚΗ” ενώ και η Ν.Δ. πήρε κάποιους ψήφους. Έτσι σήμερα, όλα κυλούν “βολικά” για το Σύστημα. Για πόσο όμως; Πόσο καιρό θα εξαπατούν τον Ελληνικό Λαό με ψευτοεθνικιστές;

 

Τι υπήρξε το Κίνημα “Χρυσή Αυγή”

 

Ένα δείγμα για το τι υπήρξε η Χρυσή Αυγή και τι δεν είναι οι ψευτοεθνικιστές του Συστήματος και το εξής: ΤΟ ΒΗΜΑ, “Η φασιστική πρόκληση Μιχαλολιάκου”: “24/07/2013: Η πρόκληση της Χρυσής Αυγής ανήμερα της επετείου της Δημοκρατίας ήταν εμφανώς προμελετημένη.

 

Ήταν η πρώτη χρονιά κατά την οποία η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν στην Βουλή και εορτάζετο η ημέρα της δημοκρατίας όπως αποκαλούν την ημέρα εκείνη κατά την οποία τα τουρκικά στρατεύματα είχαν εισβάλει στην ελληνική μεγαλόνησο. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θέλοντας να δείξει την αντίθεσή της στο καθεστώς της μεταπολιτεύσεως γιατί υπήρξε το μοναδικό πολιτικό κίνημα το οποίο αντιπολιτεύτηκε νόμιμα και πολιτικά την μεταπολίτευση, θέλησε να κάνει μία διανομή τροφίμων με χρήματα της κομματικής επιχορηγήσεως και αυτό δυσαρέστησε πολύ τους “Ηρακλείς” της δημοκρατίας.

 

Δεν πέρασαν ούτε δυο μήνες από την ημέρα εκείνη του “προκλητικού συσσιτίου” ΜΟΝΟ για Έλληνες και ήμουνα στην φυλακή για ένα περιστατικό, με το οποίο δεν είχα την οποιαδήποτε σχέση.

 

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Exit mobile version