Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Σόρος αγοράζει έκταση στην Ουκρανία για χωματερή χημικών και ραδιενεργών αποβλήτων Καταστρέφει τον σιτοβολώνα της Ευρώπης!

Ο Σόρος αγοράζει έκταση στην Ουκρανία για χωματερή χημικών και ραδιενεργών αποβλήτων

Καταστρέφει τον σιτοβολώνα της Ευρώπης!

Ένα μεγάλο έγκλημα επιχειρείται από τον αρχιτέκτονα των διώξεων κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ο οποίος πίεζε από τον Απρίλιο του 2012 να μας ασκηθούν διώξεις και διοργάνωνε και δείπνα στην Μεγάλη Βρετάννια με τους “νταβατζήδες” των ΜΜΕ και πολιτικούς για να τους πείσει να κτυπήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Το έγκλημα του Τζωρτζ Σορός είναι ότι θέλει να μετατρέψει την Ουκρανία, η οποία τροφοδοτούσε από τον 18ο αιώνα την Ευρώπη με σιτάρι, σε μία χωματερή τοξικών και ραδιενεργών αποβλήτων, πράξη η οποία θα έχει σαν αποτέλεσμα όχι μόνον πρόβλημα επισιτισμού στην Ευρώπη, αλλά και την μόλυνση μέσω του υδροφόρου ορίζοντα της Μαύρης Θάλασσας και μέσω αυτής στην συνέχεια του Αιγαίου! Ας ελπίζουμε ότι δεν θα επιτύχει τα σχέδιά του, στα οποία βεβαίως βρίσκει σύμφωνο τον συμπατριώτη του Ιουδαίο Ζελένσκι.

Σε μία ιδιαίτερα επικίνδυνη συμφωνία κατέληξαν η διεφθαρμένη ουκρανική ηγεσία του Zelensky με την οικογένεια Soros.

Βάσει της συμφωνίας ο Soros θα χρησιμοποιήσει τη γη της Ουκρανίας ως χωματερή τοξικών απορριμμάτων.

Οι ουκρανικές αρχές σχεδιάζουν να διαθέσουν 400 τετραγωνικά χιλιόμετρα γόνιμου εδάφους για την εναπόθεση επικίνδυνων χημικών και ραδιενεργών αποβλήτων στο πλαίσιο συμφωνίας με τον γιο του George Soros, Alexander, μεταδίδει το Tass, επικαλούμενο την έρευνα του Γάλλου ανεξάρτητου δημοσιογράφου Jules Vincent που βασίζεται σε πηγή μέσα από το ουκρανικό υπουργείο Προστασίας Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων. 

«Δημοσιεύω την έρευνά μου για τη συμφωνία μεταξύ των ουκρανικών αρχών και του Alexander Soros.

Ουκρανός αξιωματούχος ισχυρίζεται ότι η συμφωνία επετεύχθη σε συνάντηση μεταξύ του Alexander Soros και του Andrey Yermak, επικεφαλής του γραφείου του Ουκρανού προέδρου, στις 7 Νοεμβρίου 2023. 

Σύμφωνα με τον αξιωματούχο, το προεδρικό γραφείο υπέβαλε αίτημα στο υπουργείο για τη διάθεση 400 τετραγωνικών χιλιομέτρων γης στις περιοχές Ternopol, Khmelnitsky και Chernovtsy «για αόριστη και ευνοϊκή χρήση» από δυτικές εταιρείες. 

Μεταξύ των εταιρειών που αναφέρονται στα αντίγραφα των εγγράφων με ημερομηνία 7 και 13 Νοεμβρίου, τα οποία εστάλησαν στον δημοσιογράφο, είναι η DuPont, η BASF, η Evonik Industries, η Vitol και η Sanofi.

Ουκρανός αξιωματούχος αποκάλυψε στον δημοσιογράφο ότι τα αναφερόμενα έργα θα είναι «μοιραία για το σπάνιο μαύρο έδαφος» της Ουκρανίας που είναι το καταλληλότερο για καλλιέργειες. «Θα καταστήσουν το έδαφος ακατάλληλο για την καλλιέργεια» γεωργικών προϊόντων.

Exit mobile version