Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σκάνδαλα, διαφθορά και πολιτικοί

Σκάνδαλα, διαφθορά και πολιτικοί

Τελικά δημοκρατία χωρίς σκάνδαλα δεν υπάρχει και σκάνδαλα χωρίς δημοκρατία επίσης

Ακούμε εδώ και δεκαετίες για τα σκάνδαλα και δεν είδαμε να συμβαίνει τίποτε. Παρά μόνον ένα πολιτικό «πτώμα» ο Άκης Τσοχατζόπουλος που τον πήγαν στην φυλακή. Δεν ήταν, όμως, μόνον ο Τσοχατζόπουλος. Γνωρίζετε πόσο κόστισε το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου μέσα στο οποίο υπήρχαν και «γαλάζια» παιδιά; Ξέρετε πόσα χρήματα πήραν από το χρηματιστήριο; 145 δισεκατομμύρια ευρώ είναι το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου για το οποίο κανείς δεν λέει λέξη. 

Και το μόνο που κοιτάνε είναι το πώς θα κόψουνε από τους αγρότες το μερικώς αφορολόγητο πετρέλαιο. Πώς θα καταδικάσουν τον Ελληνικό λαό σε ανέχεια και δυστυχία, πώς θα καταντήσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις να μην έχουν τα εφόδια τα οποία χρειάζονται για την Άμυνα της Χώρας.

Οι κυβερνήσεις αλλάζουν, αλλά τα αφεντικά και τα σκάνδαλα μένουν ίδια. Κάτι καινούργιο, όμως, φάνηκε στον ορίζοντα. Κάτι που δεν μπορούν να το χειραγωγήσουν. Που δεν μπορούν να το κάνουν να συμβιβαστεί. Δεν μπορούν να το κάνουν να προσκυνήσει. «Οι κλέφτες προσκυνήσανε και γίνανε ραγιάδες. Μα ένα μικρό κλεφτόπουλο δεν λέει να προσκυνήσει». Αυτό το μικρό κλεφτόπουλο περιμένει ο Ελληνισμός. Ο Άγιος του Έθνους, ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός είχε πει ότι θα έρθει κάποτε ένα ψευτορωμέικο. Μην το πιστέψετε. Μη το προσκυνήσετε. Θα έρθει και άλλο αληθινό.

Exit mobile version