Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θυμήθηκε ο Κασσελάκης την Χρυσή Αυγή!

Θυμήθηκε ο Κασσελάκης την Χρυσή Αυγή!

Όλοι μιλούν για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ χωρίς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Όλοι την θυμούνται ενώ υποτίθεται ότι έχει ξεχαστεί… Ανάμεσα σε αυτούς και ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Κασσελάκης, ο οποίος στην τελευταία ομιλία του είπε τα εξής:

«Με λύπη μας όμως -χωρίς ίχνος μικροκομματικής εκμετάλλευσης που να θυμίζει ό,τι έκανε η ΝΔ ως Αξιωματική Αντιπολίτευση όταν διαδήλωνε μαζί με τη Χρυσή Αυγή κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών- με λύπη λοιπόν διαπιστώνουμε ότι η ΝΔ αποδεικνύεται συστηματικά κατώτερη των περιστάσεων» υποστήριξε ο κ. Κασσελάκης, εκτιμώντας πως «όλα αυτά συμβαίνουν γιατί, κυβέρνηση και ΝΔ, αντιμετωπίζουν την Τουρκία με όρους εσωκομματικούς».

Κατηγορεί την Νέα Δημοκρατία γιατί συμμετείχε στις συγκεντρώσεις κατά της συμφωνίας των Πρεσπών μαζί με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αντί να την επαινεί και να της δίνει συγχαρητήρια. Γιατί; Η πρώτη επιλογή της Ν.Δ., η οποία ήταν επιλογή Μητσοτάκη – Δένδια, ήταν να μη συμμετέχει η Νέα Δημοκρατία στα συλλαλητήρια για το μακεδονικό και κατά της συμφωνίας των Πρεσπών. Όταν όμως είδαν τις πρώτες δημοσκοπήσεις, τραβούσαν τα μαλλιά τους με την άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και έτσι πήραν τα νάυλον σημαιάκια και κατέβηκαν στις πλατείες, παριστάνοντας τους “μακεδονομάχους”. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Σαμαράς που έπαιζε κρυφτούλι μπαινοβγαίνοντας από τα σαλόνια του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία. Τι πέτυχε με αυτό η Νέα Δημοκρατία; Να εξαπατήσει τον Ελληνικό Λαό ότι δήθεν θα καταγγείλει την συμφωνία των Πρεσπών και να κόψει ψήφους από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και αυτό σε πλήρη συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι γνωστό εξάλλου και δεδομένο ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει κατά της συμφωνίας των Πρεσπών και η Νέα Δημοκρατία την τηρεί με σεβασμό. 

Exit mobile version