Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Ρωσία και Ευρωζώνη “Αν χρειαστεί να απαντήσουμε στο ερώτημα «ευρώ ή Ελλάδα», θα πούμε Ελλάδα.”

Ρωσία και Ευρωζώνη

Αν χρειαστεί να απαντήσουμε στο ερώτημα «ευρώ ή Ελλάδα», θα πούμε Ελλάδα.”

Για να αντιμετωπίσουμε την τουρκική απειλή πρέπει να αναζητήσουμε συμμαχίες. Και ένας στιβαρός και σταθερός σύμμαχος, δεν μπορεί να είναι άλλος από μια Εθνικιστική και Ορθόδοξη Ρωσία. Φυσικά και η Ελλάδα δεν πρόκειται να απεμπολήσει τα δικαιώματά της. Μας λέει η Αμερική: «Μα όλα αυτά που λέτε ισοδυναμεί με έξοδο από την ΕυρωζώνηΕ, λοιπόν, ΝΑΙ. Αν χρειαστεί να απαντήσουμε στο ερώτημα «ευρώ ή Ελλάδα», θα πούμε Ελλάδα.

Το παραμύθι της ελληνοτουρκικής φιλίας

Εκατό ολόκληρα χρόνια ο Ελληνισμός πολεμούσε και προχωρούσε. Και ξαφνικά άρχισαν η φαγωμάρα και η πτώση. Άρχισε το παραμύθι της Ελληνοτουρκικής φιλίας. Φτάνοντας στο σημείο ο Ελ. Βενιζέλος να προτείνει για Νόμπελ Ειρήνης το 1930, τον σφαγέα των Ελλήνων, τον Κεμάλ Ατατούρκ. Με το παραμύθι, λοιπόν, της ελληνοτουρκικής «φιλίας» πορευθήκαμε. Και ύστερα οι διάφοροι «εθνικόφρονες» προς χάρη του ΝΑΤΟ, αναγνώρισαν την Γιουγκοσλαβία. Μέχρι τότε δεν είχαμε αναγνωρίσει την Γιουγκοσλαβία, γιατί μια από τις ομόσπονδες δημοκρατίες της είχε το προκλητικό όνομα «Μακεδονία».

Αλλά όταν ο Τίτο συγκρούσθηκε με τον Στάλιν, τότε οι πράκτορες των Αμερικάνων που μας παριστάνουν τους «εθνικόφρονες» αναγνώρισαν την Γιουγκοσλαβία. Απεμπόλησαν τα Εθνικά Δίκαια. Είχαμε επίσης, τα γεγονότα του 1955, όταν κακοποίησαν τις οικογένειες των Ελλήνων στρατιωτών μέσα στην Σμύρνη. Και τους βανδαλισμούς και τις δολοφονίες, τις λεηλασίες εκκλησιών μέσα στην Κωνσταντινούπολη. Ο Ελληνισμός συνεχώς υποχωρεί. Επιτέλους μια Δύναμη Εθνική πρέπει να σταματήσει αυτόν τον κατήφορο.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος

Exit mobile version