Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στα παλιά τους τα παπούτσια γράφουν την Ελλάδα: Γερμανία, Ισπανία και Ε.Ε. για χάρη της Αλβανίας 

Στα παλιά τους τα παπούτσια γράφουν την Ελλάδα: Γερμανία, Ισπανία και Ε.Ε. για χάρη της Αλβανίας
Μέχρι και ο ίδιος ο Μητσοτάκης έφτασε στην Αλβανία για την υπόθεση Μπελέρη. Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση των Τιράνων γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της, τις ελληνικές πιέσεις, προκειμένου να ορκιστεί δήμαρχος Χειμάρρας ο Μπελέρης.

Όπως αποδυκνείεται έχουν γερές πλάτες μέσα στην ίδια την Ευρωπαϊκή Ενωση και δεν φοβούνται τις ψεύτικες απειλές Μητσοτάκη για βέτο στην ένταξη της Αλβανίας στην Ευρώπη. Άλλωστε μετά την πρόσφατη απόφαση του ευρωκοινοβουλίου καταργείται το βέτο και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται και οι ηγεσίες των κρατών με μοναδική εξαίρεση την Κύπρο και την Πολωνία. Η Ελλάδα σιωπά χωρίς να αντιδρά στην απώλεια του μοναδικού όπλου που διαθέτουμε για να προασπίσουμε τα εθνικά μας συμφέροντα.
Η Αθήνα επαναλαμβάνει ότι προϋπόθεση για την ένταξη της Αλβανίας στην Ευρώπη είναι η υπόθεση Μπελέρη. Τόσο όμως από πλευράς της Γερμανίας, που είναι ο δυνατός παράγοντας της Ευρώπης, όσο και από την ισπανική προεδρία, υπάρχουν έντονες πιέσεις οι οποίες δεν αφήνουν περιθώρια στον Μητσοτάκη να επιτύχει το σκοπό του.
Η «ισχυρή» κυβέρνηση Μητσοτάκη που εμφανίζεται σαν παγκόσμιος παράγοντας τρώει συνεχή χαστούκια και αυτό για χάρη της… Αλβανίας!
Exit mobile version