Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα Δημοκρατία: «Οι εγκληματίες δεν έχουν χρώμα” … ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Νέα Δημοκρατία: «Οι εγκληματίες δεν έχουν χρώμα” … ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Με αφορμή την δολοφονική επίθεση από οπαδό, όπως αποδείχθηκε και μάλιστα οργανωμένο, εναντίον αστυνομικού ο οποίος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, η Νέα Δημοκρατία έσπευσε να καλύψει τους μεγάλους παράγοντες με δηλώσεις τόσο του κυβερνητικού εκπροσώπου της, όσο και υπουργών της. Συγκεκριμένα είχαμε την δήλωση: 

Κυβερνητικός εκπρόσωπος Ν.Δ., Παύλος Μαρινάκης: 

«Οι εγκληματίες- γιατί μιλάμε για εγκληματίες δεν νομίζω ότι κάποιοι εξ αυτών που πήγαν στο βόλεϊ ξέρουν τι σημαίνει το φιλέ, το σετ, πήγαν για κάποιον συγκεκριμένο λόγο και δεν έχουν ούτε χρώμα ούτε ομάδα- δεν διαχωρίζονται σε κόκκινους, κίτρινους, πράσινους. Αυτοί που είναι εγκληματίες, είναι εγκληματίες. Οι εγκληματίες όμως είναι εγκληματίες και στα πανεπιστήμια και στα γήπεδα. Το έγκλημα δεν θεωρώ ότι πρέπει να προσδιορίζεται με κάποιο πρόθεμα»

Ώστε έτσι λοιπόν, στις δολοφονίες που κάνουν οπαδοί ή στελέχη κομμάτων (βλέπε περίπτωση Τεμπονέρα) ή ποδοσφαιρικών ομάδων (πολλές οι περιπτώσεις εδώ όλων των μεγάλων ομάδων) δεν υπάρχει συλλογική ευθύνη, δεν υπάρχει “χρώμα”! “Χρώμα” υπήρχε μόνο για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για την δολοφονία ενός ατόμου από έναν οπαδό της Χρυσής Αυγής που προηγουμένως ήταν οπαδός της Πολιτικής Άνοιξης και του ΚΚΕ με αποτέλεσμα να καταδικαστούν όλοι οι βουλευτές του κόμματος! 

Ανάλογη δήλωση έκανε και ο υπουργός, που είδε το φως το αληθινό της Νέας Δημοκρατίας στα 47 του χρόνια, ο Μάκης Βορίδης, ο οποίος μαζί με τον Δένδια και ένα συνταξιούχο Αρεοπαγίτη προσπαθούσαν να στήσουν το κατηγορητήριο κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ πριν το έγκλημα… Ο Μάκης Βορίδης, λοιπόν, δήλωσε: 

Μάκης Βορίδης, Υπουργός Ν.Δ.:“Οι εμπλεκόμενοι σε τέτοιες ενέργειες «δεν είναι οπαδοί, είναι εγκληματίες, πρόσχημα είναι, πια, η ομάδα».

Α, ώστε στην περίπτωση αυτή είναι πρόσχημα η ομάδα, για την περίπτωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν ήταν πρόσχημα… 

ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΤΙ Η ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ! 

Exit mobile version