Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κόλαση οι καταυλισμοί των λαθρομεταναστών

Κόλαση οι καταυλισμοί των λαθρομεταναστών

Ό,τι δεν γράφουν οι εφημερίδες και προπαντός ό,τι δεν λένε οι τηλεοράσεις και δεν διαδίδεται στο διαδίκτυο δεν υπάρχει για την ελληνική κοινωνία. Επί πλέον ο “μιθριδατισμός” η συνήθεια της αποδοχής της εγκληματικότητας έχει κάνει τους Έλληνες παθητικά να αποδέχονται καταστάσεις εξαιρετικά επικίνδυνες για την κοινωνία μας. 

Οι περίφημοι καταυλισμοί των λαθρομεταναστών, από τους οποίους κάποιοι κερδίζουν εκατομμύρια, έχουν εξελιχθεί κυριολεκτικά σε μία κόλαση. Μέσα σε αυτούς λειτουργούν ακόμη και πορνεία, γίνεται εμπόριο ναρκωτικών και φυσικά υπάρχουν και οι ανάλογοι προστάτες… Ένα παράδειγμα για το πως λειτουργούν τα πράγματα μία συμπλοκή που έγινε πρόσφατα στην Χίο.

Αιματηρή συμπλοκή ξέσπασε, για άγνωστη αιτία μεταξύ τεσσάρων αλλοδαπών οι οποίοι φιλοξενούνται στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή στη ΒΙ.ΑΛ. της Χίου, το βράδυ της Παρασκευής. Οι δυο από αυτούς διαπληκτίστηκαν με άλλους δυο μετανάστες και δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια. Κατά την διάρκεια του επεισοδίου, οι δυο πρώτοι αλλοδαποί τραυμάτισαν τους άλλους δύο, ο ένας με γροθιές και ο άλλος με μαχαίρι. Όταν έκαναν την εμφάνισή τους οι άνδρες της Αστυνομίας, ο αλλοδαπός με το μαχαίρι πρόλαβε να εξαφανιστεί και αναζητείται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ ο συνεργός του συνελήφθη. 

Exit mobile version