Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνέδριο του ΜέΡΑ25 και … Μιχαλολιάκος!

Συνέδριο του ΜέΡΑ25 και … Μιχαλολιάκος!

Ανελέητος πόλεμος και δολοφονία χαρακτήρα από ένα ολόκληρο Σύστημα εναντίον του ιδρυτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ συναγωνιστή Μιχαλολιάκου κι ανάμεσα σε αυτούς και ο Γιάνης με ένα νι Βαρουφάκης, ο πάμπλουτος αριστερός, που ήθελε να το παίξει παιδί των Εξαρχείων, όπου τον τουλουμιάσαν οι αναρχικοί στο ξύλο! Ο Βαρουφάκης, που κάνει τον αθώο δεν τα παρατάει μετά την τελευταία του αποτυχία και έτσι μετά την διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ ελπίζει και αυτός… και διοργανώνει συνέδρια. 

Όπως ανακοινώθηκε με κύριο χαρακτηριστικό την ανταλλαγή απόψεων μέσω διαρκούς διαλόγου, έγινε την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου το δεύτερο Διαβουλευτικό Συνέδριο του ΜέΡΑ25. Σε μία διαδικασία διαφορετική από τα κομματικά τετριμμένα και πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα, άρχισε τριήμερη συζήτηση (τόσο δια ζώσης όσο και διαδικτυακή) για την επόμενη ημέρα του κόμματος εντός του αναδιαμορφωμένου πλαισίου της Αριστεράς.

Ενδιαφέρον έχει όπως διαβάσαμε πως άρχισε το συνέδριο:

“Η αυλαία του συνεδρίου ανοίγει με κεντρική πολιτική εκδήλωση στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής στον κινηματογράφο «ΕΛΛΗ» στην οδό Ακαδημίας, όπου θα διεξαχθεί και η κεντρική ομιλία του γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη. Η επιλογή του κινηματογράφου μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς στον ίδιο χώρο, στις 11 Μαρτίου του 1978, περίπου 100 θεατές τρομοκρατήθηκαν και 18 τραυματίστηκαν, από έκρηξη βόμβας. Πίσω από την τρομοκρατική επίθεση βρίσκονταν ακροδεξιοί, μεταξύ των οποίων και ο μετέπειτα αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος.”

Ο συναγωνιστής Μιχαλολιάκος ούτε κατηγορήθηκε, ούτε δικάστηκε για την βόμβα στον κινηματογράφο “Έλλη” και μάλιστα την ημέρα εκείνη ήταν στην στρατιωτική μονάδα που υπηρετούσε σε νησί του Αιγαίου και όχι στην Αθήνα! Φαίνεται πως για τον Βαρουφάκη λόγος επιβιώσεως της αριστεροσύνης του είναι να συκοφαντεί τον Μιχαλολιάκο για τον οποίον ενημέρωνε, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, από το 2012 τον Τζωρτζ Σόρος.

Exit mobile version