Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γαλλία: Μετά τους Εθνικιστές τίθενται εκτός νόμου και Χριστιανικές οργανώσεις!

Μετά την απαγόρευση ξεκάθαρα Εθνικιστικών οργανώσεων, όπως η Génération Identitaire (Γενιά της Ταυτότητας), ο Μακρόν στρέφεται τώρα και εναντίον των Χριστιανικών οργανώσεων της Γαλλίας. Συγκεκριμένα, τον Οκτώβριο η γαλλική κυβέρνηση ανακοίνωσε την διάλυση του κόμματος Civitas, ενός οργανισμού με μόνο πολιτικό πρόταγμα την υπεράσπιση των παραδοσιακών καθολικών αξιών της Γαλλίας. Η αφορμή για αυτή την απόφαση ήταν το σχόλιο ενός μέλους του κόμματος που… τόλμησε να γράψει πως “οι Εβραίοι δεν είναι Γάλλοι”! Όπως φαίνεται όμως ακόμα και αυτό δεν ήταν αρκετό.

Την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του προέδρου της “Χριστιανικής Ακαδημίας“, ενός συλλόγου του οποίου το “έγκλημα” είναι πως διοργάνωνε παιδικές κατασκηνώσεις, σεμινάρια μελέτης της Καινής Διαθήκης και φεστιβάλ παραδοσιακών χωρών… Αφού τρομοκράτησαν την οικογένεια, οι αρχές επέδωσαν επιστολή του Υπουργείου Εσωτερικών η οποία τον ενημέρωνε ότι ο σύλλογος του οποίου είναι πρόεδρος θα διαλυθεί με απόφαση του Υπουργικό Συμβούλιο τις επόμενες εβδομάδες λόγω “υποκίνησης σε μίσος και διακρίσεις”.

Η Γαλλία του Μακρόν, την οποία κάποιοι εγχώριοι δεξιοί θεωρούν σύμμαχο και πρότυπο(!), δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα δείγμα του τι σημαίνει στην πράξη η κυριαρχία των φιλελευθέρων άνευ μαχητικής αντίστασης. Στην Ελλάδα, το αντίστοιχο (αντισυνταγματικό) “αντιρατσιστικό” νομικό πλαίσιο υπάρχει ήδη, και μάλιστα η εμπειρία δείχνει πως μπορεί εύκολα να διανθιστεί ανά πάσα στιγμή. Το μόνο εμπόδιο στην επιβολή τέτοιων εκτρωματικών αποφάσεων στην χώρα μας, ήταν ο φόβος της απήχησης της Χρυσής Αυγής και η (εκλογική) αντίδραση των υποστηρικτών της.

Τα παραπάνω παραδείγματα δίωξης ακόμα και των πιο μετριοπαθών φορέων, αποδεικνύουν ότι πλανώνται όσοι αφελώς νομίζουν πως πρόκειται να γλιτώσουν “αποφεύγοντας τις ακρότητες της Χρυσής Αυγής”. Στην πραγματικότητα, το μόνο που ίσως καταφέρνουν είναι να παίρνουν μια προσωρινή παράταση ζωής, η οποία μπορεί να λήξει αύριο κιόλας (αν έχουν κάποια ειλικρίνεια σε όσα λένε ότι πρεσβεύουν). Την στιγμή που θα πάψουν να έχουν την παραμικρή χρησιμότητα για το σύστημα, αυτό θα τους τσακίσει. Αυτό φυσικά δεν θα συμβεί επειδή θα απειλούν σοβαρά τις δυνάμεις τις “Νέας Τάξης”, όπως έκανε και κάνει η Χρυσή Αυγή. Πιθανότατα θα γίνουν απλά τα εύκολα θύματα ενός ακόμα προεκλογικού σόου, προς τέρψιν του νέου ΛΟΑΤΚΙ κοινού (που διεκδικούν από κοινού ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ) και των “ευρωπαϊκών θεσμών”.

Τότε, θα εύχονται να υπάρχει ισχυρή Χρυσή Αυγή, με τις “ακρότητες” της. Ας γίνει η Γαλλία μάθημα για όσους αγαθούς συμπατριώτες μας μπορεί να υπάρχουν σε τέτοιου είδους κόμματα, συλλόγους, αδελφότητες κτλ πριν είναι πολύ αργά

 

Exit mobile version