Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Ελλαδέμποροι» και λαδέμποροι: Κλέβουν λάδι από τα νεκροταφεία!

«Ελλαδέμποροι» και λαδέμποροι: Κλέβουν λάδι από τα νεκροταφεία!
Δεν το έχουν καταλάβει ακόμη ότι ζούνε στην Ελλάδα του Μητσοτάκη στη χώρα του 112 του Πιερρακάκη, που αναβαθμίζουν οι διεθνείς οίκοι και όλο ανεβαίνει οικονομικά και έτσι μετά τα αντικλεπτικά στα σούπερ μάρκετ σε παιδικές τροφές μέχρι λάδι έχουμε φρουρές στους ελαιώνες και όχι μόνον.

Δεν κλέβουν μόνο ελιές από χωράφια και λάδια από αποθήκες αλλά και λάδι από τα καντήλια των νεκροταφείων. Πηδάνε νύχτα τις μάντρες των νεκροταφείων, βουτάνε τα μπουκάλια με το λάδι και μετά τα ρίχνουν σε τενεκέδες και τα πουλάνε σε κατοικίες σαν παρθένο λάδι Καλαμάτας!
Αποφασίστηκε μάλιστα σε πολλά νεκροταφεία να υπάρχει νυχτερινή φύλαξη όχι για ενδεχόμενα φαντάσματα ή βρικόλακες, αλλά για το λάδι των καντηλιών των τάφων. Μάλιστα στον δήμο Εύοσμου στη Θεσσαλονίκη, ο αντιδήμαρχος Θεοτοκάτος ζήτησε την πρόσληψη προσωπικού για νυχτερινή φύλαξη και την τοποθέτηση περιμετρικά συρματόπλεγματων στα κοιμητήρια.
Εκεί κατάντησαν την Ελλάδα φιλελεύθεροι και αριστεροί με τα μνημόνια και τα κανάλια χρυσοπληρώνονται για να παρουσιάζουν μια ψεύτικη εικόνα.
Exit mobile version