Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αντικατάσταση πληθυσμού βάσει σχεδίου κατήγγειλε ο πρώην επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της Γερμανίας, Hans-Georg Maaßen

Αντικατάσταση πληθυσμού βάσει σχεδίου κατήγγειλε ο πρώην επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της Γερμανίας, Hans-Georg Maaßen

“Σε Ελλάδα, Ιρλανδία, Γαλλία, Βέλγιο και Μεγάλη Βρετανία επάνω από τα τρία τέταρτα του πληθυσμού θα είναι αλλοδαποί.”

Πρόβλεψη ισοδύναμη με τον Θάνατο της Εθνικής Ταυτότητας έκανε βάσει στοιχείων ο πρώην επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της Γερμανίας, Hans-Georg Maaßen, για τη σύσταση του πληθυσμού στην Ευρώπη σε λίγες δεκαετίες.

Όπως ανέφερε, η Ευρώπη αντιμετωπίζει μια άνευ προηγουμένου κρίση λόγω της μαζικής μετανάστευσης. Σε χώρες όπως η Ελλάδα, η Ιρλανδία, η Γαλλία, το Βέλγιο και η Μεγάλη Βρετανία επάνω από τα τρία τέταρτα του πληθυσμού θα είναι αλλοδαποί.

Ο Hans-Georg Maaßen, ο οποίος υπηρέτησε ως ανώτατος αρχηγός εσωτερικής υπηρεσίας πληροφοριών της Γερμανίας από το 2012 έως το 2018. δήλωσε: «το τελικό αποτέλεσμα θα είναι η σταδιακή καταστροφή του Ευρωπαϊκού πολιτισμού. Ζούμε μόνο τη στιγμή, και ως εκ τούτου χάνουμε από άλλους που έχουν θρησκεία ή ιδεολογία, που ξέρουν πού θέλουν να πάνε.” 

Ο Maaßen είπε ότι οι Ευρωπαίοι πολιτικοί επιτρέπουν ενεργά τη μαζική μετανάστευση επειδή, σύμφωνα με τον ίδιο, «οι πολιτικοί μας θέλουν έναν διαφορετικό πληθυσμό.”

Exit mobile version