Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Τσάμπα μάγκας” και πάλι ο Σαμαράς για το θέμα των λαθρομεταναστών Βούλτεψη για λαθρομετανάστες: Πρέπει να μπουν στην κοινωνικο-οικονομική ζωή της χώρας

“Τσάμπα μάγκας” και πάλι ο Σαμαράς για το θέμα των λαθρομεταναστών

Βούλτεψη για λαθρομετανάστες: Πρέπει να μπουν στην κοινωνικο-οικονομική ζωή της χώρας

Την αντίρρησή του για το νομοσχέδιο Καιρίδη, που ανοίγει τον δρόμο για την νομιμοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών, εξέφρασε ο Σαμαράς, ο οποίος λίγες ημέρες πριν είχε επίσης αντιδράσει για τον γάμο ομοφύλων, που σχεδιάζει η κυβέρνηση και τα ελληνοτουρκικά. Και είναι “τσάμπα μάγκας” διότι η κυβέρνηση έχει πει ότι είναι θέμα συνείδησης και αφήνει ελεύθερους τους βουλευτές να ψηφίσουν για το θέμα του γάμου των ομοφύλων. 

Δεν μας λέει όμως ο Σαμαράς τι θα κάνει εάν η κυβέρνηση ψηφίσει, που ψήφισε, το νομοσχέδιο αυτό. Θα ρίξει την κυβέρνηση Ν.Δ.; Μάλλον δεν μπορεί… και απλά εκβιάζει μήπως και του δώσουν την θέση του προέδρου της δημοκρατίας ή κάποια θέση επιτρόπου στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Άλλωστε, ο Σαμαράς, μη ξεχνάμε ότι έλεγε ότι θα ρίξει την κυβέρνηση εάν δεν καταγγείλει την συμφωνία των Πρεσπών και δεν έκανε τίποτε. Αυτό λέγεται πολύ απλά πολιτική απάτη. 

Όσο για την νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών δήλωση είχαμε και από την Βούλτεψη, που είχε πει ότι πρέπει να ανακηρυχθεί άγιος ο Φύσσας γιατί διέλυσε την Χρυσή Αυγή. 

Η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου για τις αντιδράσεις γύρω από τη χθεσινή τροπολογία που συνδέει την άδεια παραμονής των μεταναστών με την εργασία δήλωσε: “Πρέπει να μπουν στην κοινωνικο-οικονομική ζωή της χώρας”.

Αυτά και περαστικά σας “εθνικόφρονες” της πεντάρας, που ψηφίσατε Ν.Δ. για να διώξει τους λαθρομετανάστες, που δήθεν είχε φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι όλα τα κόμματα είναι συνένοχα για το μεγάλο αυτό εθνικό πρόβλημα. 

Exit mobile version