Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Σαμαράς και η πονηρή πολιτική της Ν.Δ. με λαθρομετανάστες και γάμους ομοφύλων 

Ο Σαμαράς και η πονηρή πολιτική της Ν.Δ. με λαθρομετανάστες και γάμους ομοφύλων

Βγήκε ο Σαμαράς και έκανε δηλώσεις ότι θα πρέπει ο υπουργός Καιρίδης να αποσύρει τον νόμο για την άδεια διαμονής για εργασία στους λαθρομετανάστες. Η Νέα Δημοκρατία επισήμως με ανακοίνωσή της άδειασε τον Σαμαρά, ακόμη και ο ακόλουθός του Άδωνις, ο οποίος με δηλώσεις του στην βουλή έλαβε την θέση ότι το νομοσχέδιο αυτό δεν νομιμοποιεί τους λαθρομετανάστες και έχει άδικο επί του προκειμένου ο Σαμαράς. Και τι θα κάνει ο Σαμαράς τώρα μετά τις ενστάσεις τις οποίες δημόσια κατέθεσε για τον διάλογο με την Τουρκία και τον γάμο των ομοφύλων ζευγαριών και τώρα για το θέμα με τους λαθρομετανάστες; Μήπως θα αποχωρήσει από την Νέα Δημοκρατία; Πιέζει όπως δείχνουν τα πράγματα προς κάθε κατεύθυνση, προκειμένου να εξασφαλίσει μία θέση επιτρόπου στην Ευρωπαίκή Ένωση, αφού το όνειρο για την προεδρία με δεδομένη την κεντροαριστερή στροφή Μητσοτάκη παραμένει όνειρο απατηλό.  

Από την πλευρά της η Νέα Δημοκρατία “βολεύεται” θαυμάσια με τις “ακροδεξιές” κορώνες του Σαμαρά και έτσι συγκρατεί το ρεύμα εξόδου των οπαδών της προς τα δεξιά, οπαδών οι οποίοι έχουν αγανακτήσει από την εθνομηδενιστική πολιτική Μητσοτάκη, την πλήρη αποτυχία στην οικονομία της Νέας Δημοκρατίας και βεβαίως την πλήρη υποταγή της στα σχέδια της παγκοσμιοποίησης είτε αυτή αφορά τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών είτε οτιδήποτε επιβάλει σαν νόμο και δόγμα η τυραννία της “πολιτικής ορθότητας”.

Με τον Σαμαρά και τα κόλπα του επιχειρεί έτσι η Ν.Δ. και βοηθάει στο θέμα αυτό και ο Βορίδης και θα φανούν και κάποιοι άλλοι βουλευτές προς αυτή την κατεύθυνση να συγκρατήσει τους δεξιούς ψηφοφόρους της ενώ από την πλευρά της κεντροαριστεράς με την πολιτική της έχει ξεπεράσει ακόμη και τον ΣΥΡΙΖΑ και πολιορκεί και τις θέσεις ακόμη του Κασσελάκη. 

Exit mobile version