Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Νέα Δημοκρατία με Καιρίδη αναγγέλει ως «λύση» την αντικατάσταση πληθυσμού

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάει πλέον, ο Υπουργός Δ.Καιρίδης για το σχέδιο των νεοφιλελεύθερων καπιταλιστών να αλλάξουν το εργατικό δυναμικό της Ελλάδας με λαθρομετανάστες.

Φέρνουν ρύθμιση που θα δίνει άδειες παραμονής και εργασίας σε πάνω από 30.000 λαθρομετανάστες με μοναδικό κριτήριο το να μπήκαν παράνομα και να διαμένουν παράνομα στην Ελλάδα τρία χρόνια!

Πάντα σε τέτοιες αποφάσεις που δυσαρεστούν το Δεξιό ακροατήριο ψηφοφόρων της ΝΔ, ενεργοποιούν μηχανισμούς άμυνας του κόμματος. Έτσι, βγαίνουν δημόσια «σκελετοί του παρελθόντος» να δηλώσουν εναντίωση στις αποφάσεις και να εκτοξεύσουν «άσφαιρες» απειλές. Στην ουσία, καταφέρνουν με αυτόν τον τρόπο να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και να εφησυχάσουν τους αντιδραστικούς ψηφοφόρους της ΝΔ, οι οποίοι σκεπτόμενοι πως υπάρχει «καλή Νέα Δημοκρατία» μέσα στη «σάπια» Νέα Δημοκρατία παραμένουν ψηφοφόροι της και απλά γίνονται εσωκομματική αντιπολίτευση, που καθόλου δεν ενοχλεί την Νέα Δημοκρατία, μιας και κρατάει σε τεράστιο βαθμό τα ποσοστά της.

Όσοι όμως δεν «φάνε» το παραμύθι «καλού -κακού αστυνομικού», θα πέσουν στην επόμενη παγίδα. Με δεδομένη την απουσία γνήσιας πατριωτικής φωνής και επιλογής όπως είναι η απαγορευμένη Χρυσή Αυγή και η φυλακισμένη ηγεσία της, θα πάει σε ελεγχόμενη αποσυμπίεση ψηφίζοντας Σπαρτιάτες, Νίκη, Λύση κλπ…

Στις εκλογές αρνητική ψήφος τιμωρίας δεν υπάρχει, οπότε αν δεν υπάρχει ισχυρός αντίπαλος ως εναλλακτική επιλογή, η ΝΔ που όλοι βρίζουν, παίρνει τελικά 41%.

Το «παιχνίδι» είναι στημένο και ελεγχόμενο. Οι όποιες παραφωνίες και ανωμαλίες μέσα σε αυτό, που πραγματικά εξυπηρετούν την λαϊκή βούληση και τον Εθνικό Σκοπό, νομοτελειακά καταλήγουν με την ηγεσία τους ή σε υπουργικά έδρανα συγκυβέρνησης (ΛΑ.Ο.Σ., ΑΝ.ΕΛ.) ή στην φυλακή όπως η Χρυσή Αυγή με τον Ν. Μιχαλολιάκο και πάνω από εξήντα ακόμα Συναγωνιστές.

Ρυθμίσεις όπως αυτή για τη νομιμοποίηση λαθρομεταναστών όμως, δεν είναι αποκλειστική ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας και του Καιρίδη, είναι και όλων όσων ψήφισαν Νέα Δημοκρατία. Επίκαιρη όσο ποτέ η διαχρονική αντίδραση του Λαϊκού Συνδέσμου Χ.Α στην πολιτική ανοιχτών συνόρων που άσκησε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ και συνέχισε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με υπερηφάνεια των υπουργών και των ψηφοφόρων της.

Χρήστος Χατζησάββας τ.Βουλευτής Κιλκίς – Χ.Α
Exit mobile version