Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξένες μαφίες δολοφονούν στην Ελλάδα

Ξένες μαφίες δολοφονούν στην Ελλάδα

Ενας στυγνός δολοφόνος πυροβόλησε στο κεφάλι τρεις νεαρούς από την Κρήτη για μία λογομαχία! Ενα ακόμη έργο της υπέροχης πολιτικής της Ν.Δ. στον τομέα της προστασίας του πολίτη… Διαβάζουμε σχετικά ποιος ήταν ο δολοφόνος και ποιος ο συνοδηγός του: 

“Σύμφωνα με τον αλβανικό τύπο, πρόκειται για τον 37χρονο Nardi Izmet Idrizi, σεσημασμένος κι αυτός όπως κι ο συνεργός του που συνελήφθη νωρίτερα. Ο ίδιος είναι Αλβανός κακοποιός που πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τους τρεις Κρητικούς σου κέντρο της Αθήνας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε απελαθεί από τη χώρα μας δύο φορές κατά το παρελθόν.

Πρόκειται για έναν Αλβανό μαφιόζο, 33 ετών, γνωστό στις Αρχές, ενώ δεν είναι ο δράστης που πυροβόλησε, αλλά ο συνοδηγός του τζιπ. Ήταν αυτός που ενεπλάκη πρώτος στον καβγά, και χαστούκισε τους Κρητικούς. Ο ίδιος μάλιστα είναι σεσημασμένος, καθώς έχει απασχολήσει για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπών. Συγκεκριμένα είχε συλληφθεί 4 φορές για τα παραπάνω αδικήματα, ωστόσο κυκλοφορούσε ελεύθερος.” 

Ο μεν δολοφόνος είχε απελαθεί από την χώρα μας δύο φορές! Γιατί αλήθεια; Και γιατί δεν φυλακίσθηκε; Γιατί για να απελαθεί κάποιο αδίκημα θα είχε κάνει… και πως ξαναμπήκε στην Ελλάδα; Σουρωτήρη είναι τα σύνορά μας με την Αλβανία; Όσο για τον συνοδηγό του που ξεκίνησε την φασαρία, ήταν ελεύθερος ενώ είχε συλληφθεί στο παρελθόν όχι μία αλλά τέσσερις φορές για κλοπές και ναρκωτικά. 

Αυτό είναι το κράτος του Μητσοτάκη και του Τσίπρα και των λοιπών πολιτικών στο οποίο δολοφονούνται αστυνομικοί και πολίτες από εγκληματίες που αλωνίζουν ελεύθερα στην χώρα μας.  

Exit mobile version