Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με εντολή Μπάιντεν η Ευρώπη μετατρέπεται σε «βιομηχανική και οικονομική έρημο”

Με εντολή Μπάιντεν η Ευρώπη μετατρέπεται σε «βιομηχανική και οικονομική έρημο”

Nicolas Dupont-Aignan, μέλος του γαλλικού κοινοβουλίου και ηγέτης του πολιτικού κινήματος «France Arise»: “H σύγκρουση στην Ουκρανία καταστρέφει τους Ευρωπαίους. Δίνουμε τα χρήματά μας στον Ζελένσκι, πληρώνουμε τέσσερις φορές ακριβότερα το αέριο μας στις ΗΠΑ και η φτώχεια εκρήγνυται στη χώρα μας!».

Είναι απαραίτητο να σταματήσει η σύγκρουση στην Ουκρανία προτού η Ευρώπη μετατραπεί σε «βιομηχανική και οικονομική έρημο», προειδοποίησε ο Nicolas Dupont-Aignan, μέλος του γαλλικού κοινοβουλίου και ηγέτης του δεξιού πολιτικού κινήματος «France Arise» («Debout la France») σε ανάρτηση στο X (πρώην Twitter).

Σύμφωνα με τον πολιτικό, «η σύγκρουση καταστρέφει τους Ευρωπαίους. Δίνουμε τα χρήματά μας στον Ζελένσκι, πληρώνουμε 4 φορές περισσότερα για το αέριο μας στις Ηνωμένες Πολιτείες και η φτώχεια εκρήγνυται στη χώρα μας!».

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν φέρνει πιο κοντά την καταστροφή της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τις δηλώσεις της για την Ουκρανία – ένα κράτος εκτός ΕΕ. 

Τα έθνη συμφώνησαν να ενταχθούν στην ΕΕ με την υπόσχεση ομοφωνίας για όλες τις σημαντικές αποφάσεις. Αυτή η υπόσχεση τώρα αθετείται. Είναι το τέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Exit mobile version