Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δύο Αξιωματικοί του Λιμενικού, ο ένας Πλωτάρχης, σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών

Δύο Αξιωματικοί του Λιμενικού, ο ένας Πλωτάρχης, σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών

Έπαιρναν την κατασχεμένη κοκαΐνη, την αντικαθιστούσαν με αλεύρι και από κει και πέρα πήγαινε στις πιάτσες

Η διαφθορά σε αυτή την χώρα δεν έχει τέλος! Έχουμε ξεπεράσει κάθε όριο. Σε εξάρθρωση εγκληματικής οργανώσεως, η οποία πουλούσε κοκαΐνη στις πιάτσες συμμετείχαν και δύο εν ενεργεία Αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος, οι οποίοι μάλιστα υπηρετούσαν σε θέσεις κλειδιά! Ο ανώτερος αξιωματικός Πλωτάρχης του Λιμενικού, του οποίου δεν έχουν δώσει το όνομα, είχε κάτω από τις διαταγές του έναν άλλον αξιωματικό, ο οποίος κατόπιν πολιτικής παρεμβάσεως όπως είναι γνωστό και με υψηλές πολιτικές γνωριμίες είχε τοποθετηθεί στην θέση του αποθηκάριου των ναρκωτικών ουσιών, που κατάσχονται και φυλάγονται στην αποθήκη του Λιμενικού Σώματος, προκειμένου να πάνε για καύση και καταστροφή. Αυτός με την σειρά του αντικαθιστούσε ποσότητες κοκαΐνης με αλεύρι και έτσι εξασφάλιζε τα ναρκωτικά και μάλιστα δωρεάν προκειμένου αυτά να διοχετευτούν στις διάφορες “πιάτσες” όπου αγοράζουν οι ναρκομανείς τις δώσεις τους. Για όλες τις επαφές τους τις τηλεφωνικές προς τους διακινητές, αλλά και μεταξύ τους, χρησιμοποιούσαν κινητά τηλέφωνα, τα οποία ήταν καταχωρημένα σε ανύπαρκτους αλλοδαπούς. 

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στο κύκλωμα συμμετείχε και ένας κρατούμενος των φυλακών Κορυδαλλού, ο οποίος ήταν ένας από τους κύριους φύλακες και διακινητές της κοκαΐνης, ο οποίος συνελήφθη στην Πάτρα τον Αύγουστο του 2023.

Αυτή είναι η Ελλάδα του “θριάμβου” της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας, που θα εορτάσει το 2024 τα πενήντα χρόνια της. Όλα τα είχαμε, αλλά και αξιωματικούς εμπόρους ναρκωτικών ότι θα φτάσουμε να έχουμε και μάλιστα με υψηλές πολιτικές γνωριμίες και όλοι καταλαβαίνουμε από ποιον χώρο, δεν διανοηθήκαμε ότι θα έχουμε! Φαίνεται όμως ότι στον βούρκο του κομματικού κράτους όλα τα σαπρόφυτα φυτρώνουν.   

Exit mobile version