Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ένα Ευχαριστώ προς εχθρούς και φίλους 

Ένα Ευχαριστώ προς εχθρούς και φίλους 

“Όντας κρατούμενος πέρασα για όγδοη φορά στην ζωή μου τα Χριστούγεννα φυλακισμένος. Ούτε αυτό δεν σεβάστηκαν οι διάφοροι πουθενάδες, ΥΒΡΙΣΤΕΣ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ μου, που δεν έχουν περάσει ούτε μία ώρα κρατούμενοι σε Τμήμα.”

Είχα την χαρά να λάβω ευχές από πάρα πολλούς Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες για τα Χριστούγεννα σε πείσμα των καιρών, σε πείσμα της συνωμοσίας της σιωπής, σε πείσμα των ΜΜΕ, που συστηματικά έχουν θάψει τόσο εμένα, όσο και τις δραστηριότητες και την ύπαρξη ακόμη το Νομίμου πολιτικού κόμματος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Δεν έχει σημασία και δεν θα πω εάν ήσαν εκατοντάδες ή χιλιάδες, αφού ποτέ μου δεν μετρούσα τα πράγματα ποσοτικά, αλλά μόνον ποιοτικά! 

Αυτήν την στιγμή το πλέον σημαντικό είναι ότι άνθρωποι, που δεν γνώρισαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όταν ήταν σε πλήρη δράση, λόγω ηλικίας πολύ απλά, γιατί ήταν σχεδόν παιδιά, σήμερα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα, από τον οποίο αγώνα με νόμο της η Νέα Δημοκρατία μου αφαίρεσε το δικαίωμα να συμμετέχω. Το πράττω με το μόνο μέσο που έχω, την γραφίδα μου. 

Ευχαριστώ επίσης και αυτούς που με λησμόνησαν, που υποκρίνονται ότι δεν με γνώρισαν ποτέ, που εξαφανίστηκαν και χάθηκαν στην ανωνυμία, στην οποία πάντοτε ανήκαν. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ ακόμη και στους εχθρούς μου, οι οποίοι συνέχισαν να με υβρίζουν και να με συκοφαντούν δολερά και ύπουλα εκεί όπου μπορούν γιατί εκεί όπου δεν μπορούν παριστάνουνε τους φίλους μου, προκειμένου να κλέψουν οπαδούς και ψήφους … Το ψέμα όμως δεν πάει μακριά και όλα θα έλθουν στο φως και ίσως όχι πολύ αργά.

Όντας κρατούμενος πέρασα για όγδοη φορά στην ζωή μου τα Χριστούγεννα φυλακισμένος. Ούτε αυτό δεν σεβάστηκαν οι διάφοροι πουθενάδες, ΥΒΡΙΣΤΕΣ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ μου, που δεν έχουν περάσει ούτε μία ώρα κρατούμενοι σε Τμήμα. Καταλαβαίνω τον φθόνο τους, καταλαβαίνω το μίσος τους, το οποίο δεν ανταποδίδω γιατί όπως έχει γράψει και ο μέγας Φρειδερίκος Νίτσε “μισούμε μόνον ό,τι είναι ανώτερό μας” και αυτοί δεν αξίζουν το μίσος μου.

Τελειώνω με τις θερμές μου ευχαριστίες στους παλαιούς και νέους Συναγωνιστές και τις Συναγωνίστριες, που τιμούν την Πίστη στο Έθνος και την Ιδέα και στο όνειρο για μια ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Exit mobile version