Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: “Η Ακροδεξιά σαρώνει την Ευρώπη”

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: “Η Ακροδεξιά σαρώνει την Ευρώπη”

Ο Βελόπουλος, που το 2012 μέχρι το 15 ήταν στην Ν.Δ., ο νεοδημοκράτης Νατσιός και ο υποψήφιος βουλευτής του Λεβέντη Στίγκας οι “προσωπικότητες” της “ακροδεξιάς”. Ο Μιχαλολιάκος και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εξαφανίστηκαν για το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ φυσικά …

Εκτενές ρεπορτάζ για τα υποτίθεται “ακροδεξιά” κόμματα της Ευρώπης, αλλά και για την Ελλάδα, είχε η εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Σας παραθέτουμε τα επίμαχα σημεία του άρθρου και το σχόλιό μας ακολουθεί.

“Ακραία πολιτικά φαινόμενα στις περισσότερες χώρες εν όψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου – Με λιγότερο ή περισσότερο ακραίες θέσεις, τα κόμματα αυτά προκαλούν νευρική κρίση στις ελίτ της ΕΕ διευρύνοντας διαρκώς την επιρροή τους – Η κατάσταση στην Ελλάδα

Ο Βίλντερς, με πλατινέ βαμμένο μαλλί, κόμμωση πομπαντούρ, με χωρίστρα κάτι ανάμεσα σε Μότσαρτ και ροκαμπιλά, υπερασπίζει αισθητικά το πομπέ αναμάλλιασμα του τριχωτού της κεφαλής του νεοεκλεγέντος πρόεδρου της Αργεντινής Χαβιέρ Μιλέι. Ταυτόχρονα, αυτός ο γιος μιας Ινδονήσιας από τις πρώην Ολλανδικές Αντίλλες, που φορά γαλάζιους φακούς επαφής στα καστανά μάτια του, ή τέλος πάντων διορθώνει στις φωτογραφίες την απόχρωσή τους με φωτοσοπιές.

H επικεφαλής του Αλίς Βάιντελ είναι μια ομοφυλόφιλη γυναίκα που ηγείται κόμματος το οποίο αντιτίθεται στους γάμους των ομοφυλόφιλων. Οπως επίσης ένας μετανάστης, ο ελληνικής καταγωγής Ρόμπερτ Λάμπρου, εκπροσωπεί το αντιμεταναστευτικό AfD στο Κοινοβούλιο της Εσσης.

“Kυριάκος Βελόπουλος, Δημήτρης Νατσιός και Βασίλης Στίγκας εκφράζουν ο καθένας και ένα διαφορετικό κομμάτι της ελληνικής Ακροδεξιάς”

Από που να αρχίσει κανείς και που να τελειώσει… Από την Γερμανία, όπου επικεφαλής του AfD είναι μία Λεσβία παντρεμένη με Μαλαισιανή και έχουν υιοθετήσει και δύο έγχρωμα παιδιά. Διακεκριμένο στέλεχος δε του κόμματος είναι και ένας ομογενής μας, για τον οποίον μπορούν να είναι υπερήφανοι οι “εθνικοπατριώτες” της λάιτ “ακροδεξιάς”, ο οποίος δηλώνει υπερήφανος ομοφυλόφιλος. Όσο για την Ολλανδία εκεί ο ακροδεξιός ηγέτης έχει κάνει το “μεταπτυχιακό” του στον “εθνικισμό” σε κιμπούτς στο Ισραήλ. 

Σχετικά με την Ελλάδα για το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και τα πουλημένα ΜΜΕ του Συστήματος “διαμοίρασαν τα ιμάτια” της σταυρωμένης ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ανάμεσα σε κάθε είδους γυρολόγο, λιποτάκτη του εθνικιστικού Κινήματος, σε κάθε καιροσκόπο και κοινό απατεώνα και έτσι νομίζουν ότι τακτοποιήθηκαν τα πράγματα … 

Οι Ευρωεκλογές όμως έρχονται και θα δούμε κατά πόσον όλοι αυτοί οι ανύπαρκτοι, που δεν κάνουν αντιπολίτευση και αποτελούν ανεμομαζώματα που κατά κανόνα γίνονται διαβολοσκορπίσματα, θα αντέξουν στο χρόνο και σε ένα αληθινό εθνικιστικό Κίνημα.

Exit mobile version