Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελεύθεροι οι 105 Κροάτες ξεφτιλίστηκε το κράτος και οι επαγγελματίες αντιφασίστες

Ελεύθεροι οι 105 Κροάτες ξεφτιλίστηκε το κράτος και οι επαγγελματίες αντιφασίστες

Υστερία και πρωτοσέλιδα για την εισβολή δήθεν στην χώρα των “νεοναζί” Κροατών οι οποίοι δολοφόνησαν έναν Έλληνα! Τελικά αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι γιατί έχει αποδειχθεί ότι δεν σκότωσε Κροάτης τον Έλληνα φίλαθλο… Το τι γράψανε τις ημέρες εκείνες οι φυλλάδες και το τι είπανε τα κανάλια των απατεώνων δεν λέγεται! Σας παραθέτουμε ένα δημοσίευμα χαρακτηριστικό από τον “Ριζοσπάστη” εκείνων των ημερών: 

“Προκαλούν εκ νέου οι Κροάτες νεοναζί

Με ανάρτησή της στο telegram η ναζιστική εγκληματική συμμορία «Bad Blue Boys», της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, συνεχίζει να προκαλεί. Μάλιστα, οι δολοφόνοι αυτοί εμφανίζονται ως θύματα για ό,τι συνέβη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Διαστρεβλώνοντας κατάφωρα τα όσα συνέβησαν στην οργανωμένη επιδρομή που έκαναν τη Δευτέρα το βράδυ, αναφέρουν ανερυθρίαστα: «Αναγκαζόμαστε να μιλήσουμε μετά το πρωτοφανές λιντσάρισμα των Bad Blue Boys στην Αθήνα από τα ελληνικά ΜΜΕ και το κοινό τους. Δυστυχώς σε όλα αυτά συμμετέχει και ένα μεγάλο μέρος του κροατικού κοινού και των ΜΜΕ». Aφού ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να τους ενοχοποιούν, καταλήγουν: «Την ίδια ώρα, επτά αδέρφια μας που βρίσκονται στην Αθήνα τραυματίστηκαν από τη χρήση μαχαιριών. Τρεις τραυματίστηκαν από φωτοβολίδες και ένα μέλος της ομάδας μας δέχθηκε έως και επτά (7!) μαχαιριές».

Τι έχουν να πουν τώρα όλοι αυτοί οι καραγκιόζηδες που φτιάχνανε μυθιστορήματα και έπαιζαν πρωτοσέλιδη την είδηση για εβδομάδες ολόκληρες; Τίποτε ως συνήθως. Αυτοί την δουλειά τους έκαναν και πληρώθηκαν για αυτό και από εκεί και πέρα ούτε λόγος για αξιοπρέπεια.  

Exit mobile version