Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το Antinews αποκαλύπτει τον ρόλο Σαμαρά με τις ευλογίες Μητσοτάκη 

Το Antinews αποκαλύπτει τον ρόλο Σαμαρά με τις ευλογίες Μητσοτάκη 

“Τσάμπα μάγκας” για μία ακόμη φορά ο Σαμαράς, τον οποίον στο όχι του για την νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών δεν ακολούθησε ούτε ένας βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, αλλά άφησε την εντύπωση ότι ένα τμήμα της Νέας Δημοκρατίας είναι κατά του νόμου… Και τι έκανε ο Σαμαράς που δεν πέρασε το δικό του; Το ίδιο που έκανε και που δεν κατήγγειλε η κυβέρνηση Μητσοτάκη την συμφωνία των Πρεσπών. Έκατσε σαν καλό παιδί στην γωνία του και δεν είπε λέξη! Τον ρόλο Σαμαρά με τις ευλογίες Μητσοτάκη, αποκάλυψε με άρθρο του ο ιστότοπος Antinews, ο οποίος κάποτε τον λιβάνιζε. Διαβάστε το σχετικό κείμενο: 

“Παρά την αποτυχία άνοιξε νέο πεδίο λαμπρής δόξας για τον … πατριώτη Αντώνη ένεκα της επιταχυνόμενης πλέον αντικατάστασης πληθυσμού με την πρόφαση της έλλειψης εργατικών χεριών.  

Με τον Σαμαρά να ξαναπυροβολεί τον Κυριάκο για την εθνομηδενιστική του πολιτική.

Και αυτά τα πυρά όμως θα αποδειχτούν άσφαιρα.

Διότι ο Κυριάκος γνωρίζει ότι οι λεονταρισμοί του Σαμαρά γίνονται προς ενίσχυση του σκοροφαγωμένου πατριωτικού του προφίλ ώστε να ισχυροποιεί τον άτυπο ρόλο του δεξιού τσοπάνου της κυβέρνησης για να μπορεί να διεκδικεί ανταλλάγματα.

Όχι μεγάλα όπως η Προεδρία της Δημοκρατίας (του τη στέρησε το βαθύ παρακράτος της Αγίας Οικογένειας), αλλά μικρά όπως η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Κοινώς, πρόκειται για βολικά … σαμαρικά αντάρτικα.

Το πολύ πολύ παρέα με κάποιους δικούς του βουλευτές να μην ψηφίσει την τροπολογία για τους λαθρομετανάστες.

Αντίστοιχο σκηνικό είχε επαναληφθεί και με τα γνωστά σκοπιανά μνημόνια, τα οποία ακόμα αγνοούνται.

Ίσως να έχει την ίδια τύχη και η έμμεση νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών.”

Exit mobile version